mandag 24. juli 2017

Babybjörn vippestol bliss grå

Babybjörn vippestol bliss grå

Ergonomisk vippestol med myk og omsluttende design som passer allerede fra fødselen. Denne klassiske vippestolen fra BabyBjörn har fått et nytt og lekkert design, med en stabil bunnplate og en grå ramme som skaper et mykere inntrykk. Les tester og omtaler før du kjøper.


Babybjörn vippestol bliss grå

Specs: Vippestol , 13kg, Justerbar. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Grå bunnplate og ramme gir et mykere inntrykk, og det ensfargede stoffsetet gir et stilrent uttrykk.


Kjøp Vippestol inkl. Den er brukt i 5mnhelt uten slitasje el . Med vippestolen kan barnet ditt hvile eller leke trygt samtidig som du som forelder rekker å ta en dusj . En vippestol gir god avlastning fra bæring. Bli medlem i dag - helt gratis. Gir riktig støtte til barnets nakke og rygg. Bliss , Cotton, Antrasittgrå på nettet.


Naturlig gynging, det trengs ingen batterier. Passer fra til år. Denne vippestolen var vi så heldige å få i gave fra BabyBjörn (vi fikk velge farge selv, og jeg elsker denne dusrosa fargen).


Våre ergonomiske vippestoler med myk og omsluttende design passer direkte fra nyfødt. Vippestolen gir god støtte til nakke og rygg og stoffsetet former seg etter . Jeg vasker i dette øyeblikk trekket til vår år gamle BB- vippestol , som så fint. Sammenlign priser på Babybjörn Treleke til Vippestol, Rampete øyne og kjøp hos de beste nettbutikkene på. Bilde av Ergobaby Adapt Bæresele, Grå.


Babybjörn vippestol bliss grå

Babybjörn Vippestol Soft Blue/ Grå Cotton Jersey Blue Grey Cotton Jersey.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg