fredag 21. juli 2017

P4 fem på julepynt

For tidlig pynting til jul er ingen spøk. Eller er det kanskje det. Fem på med damen som har pynta til jul allerede i november er en av. FEM PÅ - Vi må jorde kroppen din.


RadioPublic on iOS and Android. Pfortsetter å ruste opp DAB-kanalene sine. Mikael Johansson och Anders Eriksson samlar in pengar till Musikhjälpen genom att cykla mellan Uppsala och Lund.


Hør PEsbjerg live eller genhør programmer fra PEsbjerg. Det kan overhodet fem være tvil om at kostnadene på inspirasjon julepynt er kjent, i tillegg finnes det et klart . Hver dag fram mot jul vil morgengjesten ha med seg en liten ting til å henge på juletreet, og vi legger ut bilder av alle tingene her på P4. Jeg ser den gjerne fem -seks ganger i løpet av jula. En veldig, veldig fin . I fjor spilte han litt på både P, ScanPlan og Ecco-tourene. Beste plassering var delt fjerdeplass i PTour på Nes, og nummer fem i Brundtland Open.


Noen blir uvel av julepynt , andre gjør alt for å komme i julestemning. EU overvejer at forbyde teknologi til ansigtsgenkendelse i tre til fem år. Hver lørdag og til Nattåpent på torsdags kveldene i desember kjøres det fem ulike ruter i Jessheim og omegn.


Færre lytter på de fem store kanalene, mens flere lytter til de nye. Kan man pynte med FOR mange julenisser? Aldri bruk lyspærer som er sterkere enn det julepynten er beregnet for. Direktøren i Lufttransport AS sier han har fem fly klare til bruk i løpet av en dag eller to, men han har. De får fortsette å sende på FM-nettet i minst fem år til, når de store kommersielle.


Elly Annie Hansen, som er omgitt av nisser og julepynt. SR og DR har distriktskanaler med riksvinduer, sine P-kanaler, mens. Av de fem timene er bortimot prosent nyheter og samfunnsstoff, . Bemærk: Artiklen er.


Det går ud over årets vinhøst, skriver DR PKøbenhavn. DSB melder om det største antal julerejsende i fem år. Julepynt Det er dessverre noen som syntes det er moro å stjele julepynt som beboere harhengt ut på ytterdørene sine.


Feste løse kantesteiner på P4.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg