torsdag 13. juli 2017

Pris grytekjøtt

Grytekjøtt av storfe. Bankekjøtt av storfe (norsk opprinnelse, kjøttinnhold totalt: 1 ). Uavhengig pristest, 16. Alle priser er inkl mva hentet på Sutterø med betaling kontant eller på vår terminal.


La nærbutikken bestå!

Topp kvalitet – her får du det du betaler for. JULA NÆRMER SEG Vi har grytekjøtt av elg tiljule- pris Normalpris er 23- pr. Lårstek, 290X, 290X, 280.


Han legger til at høyrygg, brisket og oksekjake egner seg bra til grytekjøtt. Dette stykket koster en tredjedel av prisen til entrecote, men kan bli . Bestående av 4-vakuumposer. Har også noen pakker med grytekjøtt i pakker fra 4til 8gram.

Reindsdyr, Elg, Hjort. Alt er ferdig findelt,. Når det gjelder elg så bruker jeg følgende priser : Kjøttdeig 10- pr. Inderefilet, ytrefilet o. Coop Mega, Kirkenes. Ica, Bossekop, Alta.


Priser : Kalvekjøtt Angus, under år gamle - Assortert utvalg av kjøtt levert i eske på eller. Kjøttet er ofte noe seigere og trenger lenger ti men blir fantastisk mørt. Og siden dette lammekjøttet har . Sosekjøtt er kraftkost for store og små – en varm og velsmakende tradisjonsrett for dager der det trengs ekstra energi. Storfè stykningsdeler, grytekjøtt og kraftbein. Bestselgere, Alfabetisk, A-Å, Alfabetisk, Å-A, Pris , lav-høy, Pris , høy-lav, nyest til eldst, eldst til nyest.


På reinsdyrkjøtt er utvalget av grytekjøtt litt mindre, men det finnes kjøtt til bidos i handelen. Hvis ikke, må man være litt råflott og bruke en reinsdyrstek. Resten blir grytekjøtt , også pakka i ca 5grams posar.

Dette er den vanlege måten å berekne pris på ved kjøp av heile, halve eller kvarte . Plutselig kan det ligge en bog der eller en nakke, eller et stykke litt mystisk grytekjøtt på tilbud. Det kan skjule skikkelige smaksskatter. Vi selger også upartert kalv, . Kjæresten kjøpte en biffsalat til en pris av nesten 200kr. Forventer en meget god salat, men denne var både smakløs, kjøttet var elendig( grytekjøtt ?) og salaten . I butikken lå det en pakke grytekjøtt av okse til halv pris som gikk ut på dato samme dag.


Jeg synes ikke at mat skal kastes unødvendig og . Og i påska er det ekstra mange som legger en svenskehandelstur inn i planene. Pakke 1: Halv Familiepakke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg