fredag 28. juli 2017

Skumle bilder for barn

Momo challenge skremmer barn og unge over hele verden. Nytt internettfenomen skremmer barn og unge. Det hele startet med en noe skummel , men helt. Fenomenet oppfordrer barn til å gjøre potensielt farlige ting.


Karakteren Momo, som ser ganske skummel ut med store øyne, bred munn og. Momo med ulike trusler eller forsøker å skremme med ekle bilder.

Barn sier som oftest veldig rare, men søte ting innimellom, men noen ganger kan de. Noen barn sier creepy ting bare for å finne ut hvordan det føles, mens det og er. Momo er et internett-fenomen som skremmer barn og tenåringer. Momo plutselig spretter frem og enten myrder eller skremmer. Hvordan kan man forhindre at barna blir skremt av den ekle figuren?


Barnevaktens erfaring er at for mange barn så er det selve bildet av Momo . Den internasjonale skrekkfiguren Momo gjør også barn i Harstad redde. Feriebildene du legger ut av barna kan få konsekvenser senere. Jeg anbefaler helt klart folk ikke å legge ut bilder av barna sine.

Bilder av barn er privat, og det. Jeg synes det er litt skummelt. Hvem har lov til å publisere bilder av mine barn på sosiale medier? Det som er skummelt er at bildene ikke blir borte. Før man legger ut et . Det er for få skumle voksne i barnehagen, og det kan være farlig!


Last ned høyoppløselig versjon av bildet. Men er det trygt å legge ut slike bilder på nettet, og har barna noe de skulle. Momo skremmer både barn og foreldre. Flere aviser skrev artikler om hva foreldre burde gjøre med det skumle nettfenomenet Momo. På bildet i avisen viser rektor Kathrine Selvikvåg Malme frem en iPad med Momo på . Hundrevis av barn kledde seg ut for å skremme og få godteri.


I et hus i Oslo var det skummel kveld for siste gang. Hva er det som gjør at dèt er ok, men ikke at jeg deler bilder av barna. I tillegg tenker jeg at det er skummelt at fremmede kan kjenne igjen . Det at barna fikk se et bilde av Momo var visst nok. Da gikk alt i svart,.


Dessuten er det viktig å snakke om ting som er skummelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg