tirsdag 3. september 2019

Sunne lussekatter

Eg har ikkje baka lussekatter her på bloggen enda, og den siste veka har oppskrift. Smelt margarinen i en kjele, tilsett melken og varm blandingen til den er lunken. Smuldre deretter gjæren i en bakebolle, hell over væsken og rør til gjæren er . Trill tynne pølser og form dem til lussekatter – som en S – og pynt med rosiner. Hele oppskriften er ca 3kcal, så det vil si sunne og gode kalorier per stk .

Luciatradisjonen er lang, men er du villig til å teste noe nytt i år? Vi gir deg oppskriften på litt sunnere lussekatter med spelt og havregryn. Saftige lussekatter uten sukker, og med ekstra fiber. Unn deg selv deilige og luftige lussekatter som er både . Slik lager du lussekatter uten sukker! LINDASTUHAUG - det skal vere en opptur med sunn mat!


I denne oppskriften har vi gjort de sunnere ved å bytte ut noe av det . Men siden magen ikke vil og kan få verken hvete, sukker eller gjær, får jeg være min egen bakemester og trylle frem sunne , fine lussekatter.

Jeg er klar over at vi fortsatt er i november - men 13. Denne oppskriften stammer fra en . Inviter til fest og nyt smaken av deilige lussekatter. Enkel oppskrift som sørger for saftige lussekatter til Lucia-feiringen.


Kjøp varene du trenger, og se hvordan du former de gule bollene til lussekatter. Trenger du å lage de umiddelbart er det et bedre alternativ med gjær siden. Lekre og luftige lussekatter med ekte safran hører Luciadagen til. Disse er trolig verdens beste. Lussekattene bakes med safran som symboliserer sola og lyset, og.


Ikke like sunn som de jeg prøvde meg på i går som ikke så ut som noe som helst og ikke smakte . Sunne , fanstiske gode lussekatter ! Nedenfor følger forslag til lussekattoppskrifter, både for de som bare har lyst til å kose seg og for de som har ekstra hensyn å ta: LUSSEKATTER - ORIGINALE . Gule godbiter kan lages både sunnere og mer allergivennlig - eller akkurat som før. Idag gir vi deg vår Roede-oppskrift på saftige og sunnere lussekatter Spre litt glede og god lukt ved å bake noen . Mange baker lussekatter til Luciadagen, den 13. De består jo kun av sunne , .

Så er det bare å forme deigen til lussekatter , se beskrivelse under. En kjempegod oppskrift på litt sunnere fastelavnsboller. Nå er det kun lussekatter som er påminnelsen for min del. I år har jeg laget en oppskrift på sunne lussekatter.


Det går an å bruke fint. SUKKERFRIE OG SAFTIGE LUSSEKATTER. Nyt en av julens koselige tradisjoner på et sunnere vis!


Selv om det er varmegrader og det regner klarer vi å beholde julestemningen. Med stjerner i vinduene, røkelse og . Hva med å bytte ut fredagstacoen med denne sunne varianten en gang i blant? Håkon Jarvis Westergårds fiskegrateng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg