torsdag 12. september 2019

Smeltet sjokolade og jordbær

Hakk sjokolade og smelt den i en bolle over vannbad. Dypp hvert jordbær i sjokolade. Du kan gjerne ha kokos på noen av bærene, og limesukker. Jordbær og sjokolade er en deilig kombo.


Søte jordbær dyppet i smeltet sjokolade er så enkelt og så godt! Server som en romantisk dessert eller et søtt tilskudd .

Mørk sjokolade kan byttes ut med lys sjokolade eller hvit sjokolade. Dette kan enten gjøres i en skål over vannbad (se tips) eller i en kopp i mikro (se tips). Det kan lønne seg å bruke vannbad: Kok opp vann i én stor kjele. Ha sjokoladen og fløten i en annen kjele.


LINDT mørk eller hvit sjokolade , hakket. Tørk av jordbærene med en fuktig klut og klapp dem tørre. Du trenger: 3gram jordbær.


I tillegg til jordbærene og smeltet sjokolade bør du ha klart en bakeplate med bakepapir før du starter. Husk også å ha ryddet plass i kjøleskapet .

En perfekt balanse mellom smakene som vil gi det lille ekstra uansett anledning. Brekk sjokoladen i flere små biter og la dem smelte i et varmt vannbad. Når sjokoladen er ferdig smeltet , hold jordbæret i den grønne toppen og dypp det.


Hold i hamsen, dypp jordbærene i den smeltede sjokoladen og legg dem på bakepapir til sjokoladen stivner. Del sjokoladen i biter og smelt den i et vannba som på bildet under. Smelt litt hvit sjokolade i vannbad . Stikk jordbærene på pinner og dypp dem i sjokoladen.


Eventuelt bruk en skje og bruk den . Et fristende, rødt jordbær , dyppet i mørk sjokolade (afrodisiakum) og. Ha smeltet sjokolade over i en bolle, ha bollen i et varmt vannba . Vask og tørk jordbærene. Temperer melkesjokoladen i vannbad eller i microovn. Her har jeg smeltet sjokoladen i . Hvit sjokolade trenger litt mer omtanke. Den må ikke varmes opp til mer enn grader, ellers kan den skille seg.


Bruker du banan eller eple kan du dyppe de i appelsinjuice for å forhindre at de blir brune. Og så har jeg jordbær dyppet i sjokolade ! DYPP jordbær nedover i smeltet sjokolade opp til stilken. Sett bollen over en kjele med vann,- og smelt sjokoladen og fettet.

Skyll og tørk jordbærene , la den grønne hamsen sitte på. Kok opp fløten, dra kjelen av platen og tilsett hakket sjokolade , frøene fra vaniljestangen og rør rundt til sjokoladen er smeltet. Legg i vaniljestangen og sett.


Tips Du kan legge på toppen av kaken smeltet sjokolade med jordbær , eller et tynt lag av syltetøy. Men jeg anbefaler deg å la det være ubeskyttet som det . Denne herligheten blir utvilsomt en suksess til neste dessert! Hell ganachen over kjeksbunnen i paiformen og topp med jordbær.


Sett terten i kjøleskapet i minst tre timer. Topp terten med smeltet mørk og . Candy melts (rosa) evt kan du bruke smeltet Odense hvit sjokolade.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg