onsdag 4. september 2019

Topp jentenavn 2019

Topp jentenavn 2019

Navnet er også i toppen i. Sist oppdatert : 23. Topp ti, jentenavn og guttenavn. Leah, Amalie, Aksel og Henrik er nye navn på topp ti. Så hvilke navn er det egentlig flest som har i Norge? Norge som hadde navnet (for det aktuelle kjønnet) 1. Denne ble spilt inn før vi hadde bestemt oss for navn.


De som har fulgt med på instagram. Emma er ifølge SSB dette årtusenets mest brukte jentenavn , og har vært årets navn ni ganger. Publisert: Oppdatert 23. Dette var de mest populære jentenavnene. Lucas er på topp for femte gang, og er det mest brukte guttenavnet de . Han synes det er stas at alle brødrenes navn er på topp ti listen, . Hundre år gamle nordiske navn vil komme tilbake.


I Oslo topper Alma og Mohammed. De er ikke engang på topp ti i resten av landet. I toppen finner du mange velkjente navn , men også noen som ikke har slått an i. Under finner du topp gutte- og jentenavn. Emma er dette årtusenets mest brukte jentenavn nasjonalt og har vært årets navn ni ganger. Emma er på topp , og dette er årtusenets mest brukte jentenavn så . Nå topper William og Nora lista over fjorårets mest populære navn.


Noen mente Sokrates var et alt for pompøst navn til en baby og andre mente at det å oppkalle et barn etter en stor gresk filosof ville gi et stort . For skal du følge trenden eller skal du gå for et navn som skiller seg ut? Trendene innen babynavn i Oslo skiller seg ut fra resten av landet. Det viser den nyeste navnstatistikken. Se hvor unikt eller vanlig ditt navn er.


Det er niende gang Emma topper listen. Sikkert en haug med kreative huer. Så ble det gradvis og langsomt. Listen over populære navn inneholder både guttenavn og jentenavn. Sofie topper Statistisk sentralbyrås navnestatistikk for jenter for.


Både Sofie og Jakob har en klassisk popularitetsutvikling for navn , sier . Her er noen navn som har blitt tatt i bruk i Norge de siste årene, og. Toppnavnet Linnea er inspirert av den svenske planteforskeren Linné. Disse navnene har ennå ikke rukket å bli sjeldne, men det er derimot navn som Asbjørg: Ifølge SSBs navnestatistikk var Asbjørg på topp rundt . Populære jente baby navn.


Jentenavn topp De mest populære jentenavn i. Offentlig foredrag . At Dagros er på topp , viser at ein har dekning for å bruka dette namnet som symbolnamn for ku generelt, slik det jamleg blir gjort i media. Men Dagros ligg berre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg