tirsdag 24. september 2019

Soppsaus til fisk

Nå er rotgrønnsakene på sitt aller beste. Og er du heldig, bugner det fortsatt av traktkantarell i skogen. Selv en liten frostnatt tar ikke . Breiflabb med sopp og soppsaus , bakte rotgrønnsaker, potetpuré av Gulløye og sylta rødbeter.


Skjær fisken i passe porsjonsstykker som saltes og pepres lett.

En smaksrik soppsaus som passer godt til både kjøtt og fisk. Men med denne soppsausen jazzer du opp fiskemåltidet noe . Stek i ovnen på midterste rille ved 1grader til deigen er gyllen og fisken gjennomkokt ca. Laks i kremet soppsaus med asparges og løk servert med fullkornspasta. Soppsaus : Spe resten av stuingen . Laks er ferdig på et blunk og kan varieres med forskjellige sauser.


Her serveres laksen med en soppsaus og grønne bønner, men du kan velge grønnsaker . Bruk trygg skogsopp eller sopp kjøpt på butikken.

Godt kjøtt fortjener en smakfull saus, og dette er oppskrift på en god saus som passer perfekt til lam, kylling og svinekjøtt. Ettersom elgkjøtt ikke er så fett, kan det være godt med en skikkelig kraftig og fet saus laget med creme fraiche og sopp til. Solbærsirup og einebær setter en . Bruker du posesuppe er denne middagen klar på minutter. Nytrukket makrell, hvitting eller annen tilgjengelig fisk gjøres i stand og ristes i smør sammen med alt du finner av ville krydderurter, gjerne litt hakket grisetang . Har du litt røkelaks til overs? Røkelaks med kremet soppsaus er en nydelig, kremet saus til spagetti hvor smakene passer perfekt til hverandre.


Hva med å servere kremet pasta med sopp. Kosthold Melk Næringsstoffer Melk og helse. Kilder til jo meieriprodukter, fisk , egg og salt. Ha salt og pepper på fisken og stek den i solsikkeolje på motsatt side av skinnsiden (beinsiden). Når fisken flaker seg, etter cirka 6-minutter, er den ferdig.


Som halvt nordlending har jeg spist min andel av torskemiddager i barndommen. Lettsaltet torsk og poteter er i aller høyeste grad en klassiker, . Alle liker laks, og alle liker pasta. Hva passer vel da bedre enn pasta med laks.


HALLGEIRS BACALAO KR 249.

Inneholder fisk , soya. Superduper soppsaus. Slik lager du soppsaus til personer: Legg 1g tørket steinsopp i en. Persillepesto til kjøtt eller fisk.


En klassisk soppsaus med smak av både kantarell og sjampinjong. Passer spesielt godt til lyst kjøtt, koteletter og som utgangspunkt for din egen saus til . Kremet fisk og skalldyrsuppe - Hjort med soppsaus - Sjokoladefondant med. Vi er stolte av å tilby kvalitetskjøtt og oster fra A. Idsøe i Stavanger, samt fisk og . Dette trenger du: pers.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg