torsdag 12. september 2019

Skumle videoer

På disse bildene er det noe som ikke stemmer – ser du hva? Men er du litt kjent med stjernetegn, vet du kanskje at det sies at tvillinger har to. Sol og skumle skyer ved Stadstamyra før Svera.


Litt vin du ser at føykesnøen fyller skisporet, men fint å gå. Dette er jo faktisk litt skummelt. Det finnes sikkert en logisk forklaring på dette, men det er ikke vanskelig å forstå at jenta .

Fire gutter leker på stranden Man kommer langt med gode venner! Bilder fra Indonesia. Referere til dette bildet andre steder på foto. Det vil da bli automagisk laget en link.


Vi ble helt solgt av disse sinnsykt søte (og litt uhyggelige) ideene til . Var faktisk litt skummelt. Absolutt hele leiligheten var fylt med bilder av Alvin. Flere hundre bilder klistret opp overalt.

Til og med inne på do. Nancy brukte litt tid på å rusle rundt og granske flere av de skumle apparatene. Nancy smilte da hun fikk øye på et festlig bilde av kvinnen hun nettopp hadde . Himmelske og litt skumle skyer. Nå som det nærmer seg Halloween syns jeg.


Når vi ser nærmere etter viser de seg å være fruktflaggermus. Siden vi er laget av kjøtt skal vi kanskje ikke være så engstelige for dem, men de ser nå litt skumle. Og jeg er ganske sikker på at jeg fikk et glimt av en liten gutt på trehjulssykkel og to små tvillingjenter som bare stod der. Et mer enn bare litt skummelt ste altså. Glansbilder : En av de store gledene ved å starte på skolen etter jul og.


En liten gutt forsøker å få kontakt med den litt skumle dukken som var . Men jeg ringte opp der og gravde litt mer. Hun så nesten hjelpeløs ut et øyeblikk, litt forvirret, det er skummelt. Som om en plutselig ser.


Jeg har skrevet det ut i notatform, pluss at det ligger noen avisartikler der. Morsomme og litt skumle bilder. Jonathan holder det oppe i all verdens situasjoner – fra . Noen vil sikker føle at det er litt skummelt , men er man flere i følge vil den.

Nordiske magasiner om natur, foto , fiske og . Det skal være litt skummelt ….

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg