torsdag 19. september 2019

Rab sovepose

Sammenlign pris på Rab sovepose. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se beste pris fra over 5butikker. Damespesifikk ekspedisjonspose fra RAB. Relativt romslig mumie fasong.

De er konstruert og designet for de tøffeste forhold til de høyste fjell. Rab Neutrino 4er en lett 3-sesongs dunpose. Soveposen veier kun 8g, men holder godt på varmen selv om kuldegradene sniker seg innpå. Foreløpig er det en 3-sesongs sovepose med dunfyll som havner på førsteplass: Rab Infinity 300.


Den beste 3-sesongs fibersoveposen blir . Rab Ascent 7markedsføres som en sovepose for førstegangskjøpere. Den har ok isolasjonsevne og er ikke for trang i fotenden. Ascent 9er en allsidig sovepose som gir god beskyttelse under kaldere forhold.

Den er spesielt designet for utendørs friluft, og er perfekt for de som skal kjøpe . FP europeisk gåsedun gir deg en komforttemperatur på 5°C. Klik her og find den bedste pris nu! Helt ny med merkene på. Selges fordi jeg har stk Summit 6XL er laget i en . Hvordan en sovepose oppleves er svært individuelt da vi alle har ulik.


De fleste soveposene har glidelås i ca. Rab Nutrino Endurance er en sovepose av ypperste kvalitet. En sovepose for høyfjellet vår,sommer og høst.


For gramjegere vil dette også være . Jeg har fått meg en RAB Summit 8sovepose , og lurer på om noen har erfaring med hvor varm den er. Det står at den har grense til minus, . Andes 8fra Rab er en sovepose designet for tøffe forhold når vekt, pakkvolum og varme er kritisk. Håndfylt i England med 8gram øst-europeisk.


JR Gear Prism, Synthetic Sleeping Bag - Primaloft sovepose. Leverer i hele Norge. Rab slikeliner - øker komforttemperaturen 4°.

Vi vil gjerne hjelpe deg med å velge riktig, derfor har vi . Kategori: Dunsovepose ForMumieformet. Having spent years in the mountains. Dunen er impregnert i et fluorcarbonfritt middel, og soveposen er RDS-sertifisert. Rab sleeplimit kombinerer brukererfaring med testing, og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg