torsdag 19. september 2019

Sunn saus til fisk

En sunn og næringsrik kvardagsmiddag for heile familien! Lettvint og sunnere festmiddag som passer hele uken. Sausen er basert på Lett Crème Fraîce og en blanding av friske urter.


Fisken blir fantastisk god etter å ha . Prøv en av disse sunne alternativene til saus.

Du kan også lage sunne og smakfulle sauser med spennende smakskombinasjoner av krydder,. Fyldig grønnsakssaus til kylling, svin og fisk. Ta en titt på ulike sauser som passer til kjøtt og fisk. Vi har en rekke sauser med ulike farger og smaker.


Vi nordmenn elsker saus , og lurer det gjerne med på middagstallerkenen til enhver rett – kyllingbryst med bearnaisesaus, pasta carbonara, biff . Jeg elsker å gi kroppen sunn og næringsrik mat, men spiser ikke tørr kyllingfilet eller torsk og vassen brokkoli hver dag av den grunn. La sausen trekke i ca. Har du sunne oppskrifter?

Tips sunt og godt: E-post: . Guacamole og andre sunne sauser. Fisk med saus fra Findus har blitt veldig godt mottatt! Se variantene her - klarer du å velge en favoritt? Ovnsbakt mat er enkelt, og så er de sunne ! Prøv denne lakseretten, med purre og kremet saus. Nydelig, sunn og mettende!


Laks med kremet saus og purre. Pasta med laks i sitronsaus – Sunne oppskrifter fra Roede. Ny og spennende vri på pastaen! Enkel, rask og sunn middag.


Hjem Matlaging Fisk Sunn , sterk og smaksrik rett av lange -Raphael. Sausen : boks hermetiske tomater, løk, sjalottløk, fedd hvitløk, . Hos oss blir det laks 1-ganger i uken, og da må vi prøve oss litt frem med forskjellige varianter for å variere litt. Denne gang ble det ovnsbakt . Før jeg løper avgårde på jobb, så tenkte jeg å dele med dere et tilbehør som passer perfekt til fisk. Elizabeths paprikasaus smaker fantastisk til fisk !

Tomatisert saus har du sikkert spist til det kjedsommelige sammen med hvit fisk , men paprikasaus har du kanskje. Med fisk i pakke kan alle barna velge akkurat hva de vil ha til middag! Varme fiskekaker i hvit saus med gressløk og grønnsaker er en rask, sunn og veldig god. Hjemmelaget fiskegrateng – med ekstra grønnsaker, fisk og fiber.


Nyskjerrig som jeg er måtte dette testes, og da det var på høy tid å få en ny middagsoppskrift med fisk inn her ble det en sunn vri på en klassiker . Syv gode oppskrifter på rask og sunn middag du kan lage, selv i en hektisk. Ha en brokkoli og risnudler, rør godt sammen og tilsett til slutt sausblanding. Tomatene kan også gjerne bakes i ovn sammen med fisken , eller . La fisken trekke i sausen til den er gjennomkokt.


Smak til med sitron, salt og pepper, og bland i gressløken rett før servering. Retten består av marinert fisk , sushiris, grønnsaker og en veldig god saus så dette her er så sunt at du kan spise det hver dag. Et pluss er at det er veldig . Lett og godt med pasta med reker i tomat- og mascarponesaus. Du kan smake sausen til med det du liker best om det er sitron eller tomat og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg