mandag 9. september 2019

Stormberg kullen

Stormberg kullen

Stormberg har gode priser, fri frakt over . Kullen parkdress er vår mest slitesterke parkdress, og har blitt testet av at uavhengig laboratorium som ga dressen toppresultat for vanntetthet. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Vanntett, Reflekser, Avtagbar hette. Sammenlign vinterdresser til barn og se hvilke som er best i test. Super vinterdress, mørk blå, fint brukt sesong.


Stormberg kullen

Den er i tillegg klart best på rivestyrke - som altså . Vanntett i tøy og sømmer, middels slitestyrke, meget god rivestyrke og pusteevne. Svært solid indre og ytre stoff, uten indre overganger. Den mest slitesterke aktivitetsjakken.


Test av vintervotter. Designdetaljer (Huva), Avtagbar huva. Funktioner, Reflexer . Hvilken vinterdress har dere valgt i år til barn på 3-4-år og hvorfor? Den här produkten är med i vårt test av vinteroveraller. Modellen är testvinnare flera år i rad och har bland annat gummiband under fötterna och . Toppen lue Kullen vattert jakke og bukse . Kullen vinterdress som ble best i test i Foreldre.


Barneklær Kullen parkdress. Parkdressen er vanntett og vindtett, samtidig som den er . En vinteroverall för barn ska vara vattentät, slittålig, andas och inte minst – fri från skadliga.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg