torsdag 22. mars 2018

Spennende mat til jentekveld

Enkel mat til jentekveld. Det er lite som er hyggeligere enn å invitere til venninnekveld på en vanlig hverdag. Men hva skal du servere for å unngå at det blir mer . Vi skal ha jentekveld nå i helgen, og sliter litt med hva vi skal lage!


Ikke svinekjøtt, fugl eller sjømat.

Trenger forsåvidt ikke å være kjøtt heller, . Middagstips - jentekveld. Mat på jentekveld innlegg 2. Flere resultater fra forum. Det er uansett kjekt å imponere med god mat , samtidig som det ikke bør være for avansert i en hektisk hverdag.


Her er oppskrifter til inspirasjon. Utforsk denne tavlen til ingunnd på Pinterest: Mat - jentekveld. Kjempeenkelt, smakfullt og en spennende måte og servere poteter på.

Jeg skal ha en liten jentekveld her snart, og vi blir jenter. Det må være noe som er nokså enkelt. Tips til mat på jentekveld 22. Servering jentekveld ? Her finner du oppskrifter på småretter du kan servere som forrett eller sette på tapasbordet eller koldtbordet.


Dårlig tid før festen? Med litt planlegging og en enkel kjøreplan, kan du diske opp med tapas til seks på et kvarter. Vi er damer som møtes hver uke. For å spise, drikke vin og prate.


Skal ha noen venninner her i morgen kveld å trenger tips til noe jeg kan servere. Noe enkelt,billig men godt? Vi blir jenter, og jeg vil servere god mat som er enkel å lage, da det er en hverdag. Blir veldig glad for mange forslag!


Kom igjen jenter, kom . Jentekveld - med lett servering på minutter Mat og kosthold. Kan noen hjelpe meg noen gode oppskrifter på mat som kan lages på forhånd?

Mer spennende innhold. Sunn - rask - familien - kos - gjester - tradisjon. Oppskrifter til alle anledninger! Kunnskap om kjøtt og egg, oppskrifter og tilberedning av mat finner du på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg