tirsdag 27. mars 2018

Helsestasjon grunerløkka

Helsestasjon grunerløkka

Studentinord har ansvar for barnehager og helse for studentene i Bodø. Det er ingen timebestilling, og tjenestene er gratis. Den er bemannet med helsesøster og . Ser du meg - klikk for brosjyre i PDF Ser du meg?


Helsestasjon grunerløkka

Fortsatt er det en halv time til åpningstid. På helsestasjon for ungdom og studenter (HFU) på Engen er venterommet halvfullt. Agnes Giertsen, leder for helsestasjon for ungdom og studenter , forteller at de opplever en eksplosjon i henvendelser fra studenter og andre . EIN KNAPP FOR GUTANE. Gratis tilbud til unge - år. Ordinær åpningstid - Drop in: . Tallene viser helt klart at dette er et viktig tiltak for våre studenter , . Er du over år må du ta kontakt med fastlegen din.


Hva kan du få hjelp til? Ingen timebestilling, trekk kølapp på venterommet. Vi samarbeider med Halden og Fredrikstad kommune om et tilbud om helsestasjon for studenter og unge voksne. Her kan du få prevensjonsveiledning og . Men er det egentlig så viktig med helsestasjon for studenter ? For dager siden - Hvem kan få tilbudet?


Helsestasjon grunerløkka

Vi er et tilbud for ungdom fra - år og studenter. Du trenger ikke bestille time, det er bare å møte opp i åpningstiden . SiO fikk nei til helsestasjon for seksuell helse på Blindern: –⁠ Studenter har allerede et bredt tilbud. Helsedirektoratet sier at andre tiltak måtte . Som student i Volda kan du nytte deg av helsetenesta - den er GRATIS, du treng ikkje å bestille time og du får resept på prevensjon utan at det kostar deg noko. Av Monica Tindelan 3. Haugesund Venstre og student.


SiO Helse har gode helsetjenester for studenter. Vi har blant annet egne leger, tannleger, psykologer og rådgivere. Finn helsestasjon - fastlege - tannlege - psykolog. Helsesøster er tilgjengelig fra kl.


Helsestasjon grunerløkka

Da kan studenter teste seg for . For å ta opp kampen mot seksuelt overførbare infeksjoner og uønskede svangerskap får nå studentene ved Høgskolen i Østfold helsestasjon. Studenthelsestasjonen er et gratis tilbud til studenter i Tromsø om veiledning, samtale eller undersøkelse av lege, sykepleier eller helsesøster . Dette er en helsetjeneste for ungdom, med tilpasset rådgivning, veiledning, undersøkelser og behandling. Tilbudet er et tillegg . Mona Fagerås (SV): En helsestasjon for seksuell helse for studenter vil kunne være et tilbud der studenter kan få råd og veiledning om sin seksuelle helse. Det vil komme mer info om . Adresse: Ås ungdomsskole, Idrettsveien 21.


Inngang ved basketbanen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg