onsdag 21. mars 2018

Den sorte dame krasj

I vårt sortiment finner du kakeutstyr for både store og små, alt du . Nybakte bakervarer levert hjem før frokost. Bestill nybakt brød. Se om vi leverer til deg.


Prøv Fast Levering - fri frakt!

Våre kaker En gammel tradisjon vekkes til livKaker baker vi på de gode gamle oppskriftene og våre konditorer har svært lang erfaring. På kakefronten har . Ingen bursdag uten kake ! Ta med egen kake , eller kjøp vår sjokoladekake. EKSTRA: SJOKOLADEKAKE. Ta kontakt med din nærmeste kafé for bestilling.


Trenger du kake med bilde på til bursdagsfeiringen, bryllupskake, godt brød til julefrokosten eller noe herlig påsmurt til jobbmøtet?

Skriv inn din bestilling , . Jeg lager hjemmelaget kaker ved bestilling. Det kan tilsettes ønskelig valg ut i fra hvilke kaker du skulle ønske. Dersom det er noen spørsmål, nøl ikke med å . Skal du ha kaker til dåp, konfirmasjon, bryllup eller andre festligheter, kontakt oss.


Våre bakerier har et stort utvalg av fristende bakervarer. Du finner oss i Oslo, Bærum, Drammen, Strømmen og Hønefoss. Therese hadde bestilt to kaker fra . Vi er ikke fullt så ferske som brødene våre, men det er ikke veldig langt unna.


FORNØYDE KUNDER SÅ LANGT. I tillegg til brød og småbakst leverer Goman ferske og fryste kaker til Coops butikker. Du kan for eksempel kjøpe stk. Her var planen at Sandnesbarna skulle få nyte god tradisjonell bakst laget med ekte råvarer.


Nå har Sandnesbarna fått nyte god bakst og gode kaker i over 20 . Leter du etter den perfekte kaken for bryllup, dåp, konfirmasjon eller bursdag?

Ring og bestill en dag i forveien. Kaker kan bestilles. Stavanger Conditori har det! Helge Hansen i Gjeldalveien Conditori.


Gjerne privat da de ofte er litt mer originale en hos . Det første jeg gjorde var å bestille kake med påskriften Ester og . Da Anne Erga Årsvold skulle bestille en kake. En mørk og syndig festkake med myk deilig sjokoladekrem både inni og utenpå. Kaken er høy og elegant og pyntes med friske roser.


Sandnes kr 15- Utenfor Sandnes kr 30- Maten kan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg