tirsdag 20. mars 2018

Lønn yrkesfaglærer 2018

Så mye mindre får yrkesfaglærere med treårig yrkesfagutdanning enn yrkesfaglærere med fagarbeiderbakgrunn og . Som både faglærer og yrkesfaglærer skal du forberede, gjennomføre og vurdere. For dette yrket finnes det ikke tilgjengelig lønnsdata. Her er gjennomsnitts- lønnen i 3yrker: Sjekk om du har riktig lønn.


En av de viktigste oppgavene for Utdanningsforbundet er å jobbe for at medlemmene skal ha bra lønn og gode arbeidsvilkår.

Her finner du det du trenger å vite . Det er et paradoks at treårig yrkesfaglærerutdanning ikke kvalifiserer til adjunktlønn , mener Skolenes landsforbund (SL). Lønnen omfatter avtalt lønn , uregelmessige tillegg og bonus. Vurderer å utdanne meg til yrkesfaglærer.


Jeg har fra før ett fagbrev. Er det noen her som vet hva startlønnen er? Finner ikke noe info om .

Avtalen gjelder ansatte på området utdanning, som lærere, adjunkter, lektorer, barne- og ungdomsarbeidere, miljøarbeidere, kontor- og . Nedenfor kan du se listen med lønn for 3yrkesgrupper. Statistisk sentralbyrå viser at en gjennomsnittlig månedslønn for alle ansatte steg. I tillegg til lønn for sin formelle utdanning, må yrkesfaglærere i større grad sikres lønnsansiennitet og lønnsmessig uttelling for den praktiske erfaringen de har fra.


Overtidsgodtgjørelser er ikke medregnet. Lønn under sykdom, svangerskap, fødsel og adopsjon. Månedslønna omfatter avtalt lønn , uregelmessige tillegg og bonus. Endring av merknad om yrkesfaglærere i vedlegg til HTA.


Lurer du på noe angående lærerlønn ? Gjennomsnittslønnen for. Kommunalt tariffområde (KS) Hva skal du tjene som lektor? Til en viss grad gir altså dette lønnssystemet høyere lønn for høyere kompetanse. Praksisguide for praktisk pedagogisk utdanning for. PPU-y) og for kvalifisering som yrkesfaglærer trinn - 1 ved institutt for.


Oversikten under viser yrke og forventet årslønn til 1yrker. Les også: Slik blir lønnen din.

Koblingen mellom kompetanse og lønn i de ulike tariffavtalene. Men hva tjener egentlig. Det at mange kvinner jobber deltid i yrker med lavere lønn , vil trekke lønnsnivået ned.


Stipendet kommer i tillegg til vanlig inntekt. Yrkesfaglærere Kvinnelønna i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg