tirsdag 13. mars 2018

Røyketelefonen

Røyketelefonen blir Slutta. Veiledning til tobakssluttere på telefon fylte år på Verdens tobakksfrie dag, 31. Praterobot helsenorge. App, veiledning og sosiale medier til hjelp for snus- og.


Røyketelefonen

Vil du ha hjelp til å slutte å røyke eller snuse? Flere slutter dersom man ringer tilbake til dem som tar kontakt med røyketelefonen. Dette viser en oppdatert oversikt over all tilgjengelig og . De mange appene for folk som vil slutte å røyke eller snuse gjør at Helsedirektoratets år gamle røyketelefon legges ned fra nyttår. Dette skjer samtidig som mange har som nyttårsforsett å slutte med røyking og snusing. Nå tar krangelen fyr!


Formålet var å hjelpe brukere av snus og røyk med avvenning og å . Nordmenn som har som nyttårsforsett å stumpe røyken, får ett mindre hjelpemiddel fra nyttår. Nikotin er giftig, og det er derfor de første trekkene av en røyk eller den første snusen pleier å gi kvalme. Når man likevel fortsetter å røyke eller snuse, utvikler . Husk at du må ha god tid til forberedelse. Etter vår erfaring er det fint å bruke uker.


Røyketelefonen

Du kan også velge å ha lengre forbe redelsesti for eksempel på 26 . Her kan du både ringe om du trenger moralsk støtte i. Mange har som nyttårsforsett å stumpe røyken. Kontakt med røyketelefonen og oppfølging derfra gjør det lettere å stumpe røyken enn om du ikke følges opp med videre kontakt, viser ny . Gå ikke glipp av kampanjen om passiv røyking som starter den 21. Hilde Torgersen i Fagforbundet er ikke blant dem, selv om politikerne i Moss . VG Nett) En antirøykkampanje fra Thailand med barn i hovedrollen skal ha gitt kjemperesultater, og går nå som en farsott på nettet. See what people are saying and join the conversation.


Veiledning i røykeslutt er i litteraturen beskrevet som en kort og klar rådgiving og deretter videre oppfølging av røyketelefon. Pasienten trenger ikke å ha bestemt . Rundt omkring i landet finnes det omkring 800. RØYKETELEFONEN : Bjørn Andreas Bang.


Røyketelefonen

En gratis veiledningstjeneste for de som ønsker å slutte å røyke. Arbeid av TRY og TRY Apt. Utendørs - motiv: Winston Churchill og Charles Francis Coghlan. Hvordan få folk til å kutte ut sigarettene? Ved å vise hva man risikerer som røyking, nemlig å gå glipp av livets høydepunkter.


Den teknologiske utviklingen har innhentet folkehelsearbeidet. Nå er en robot på vei inn, og med . Alle Helsedirektoratets tilbud om hjelp til snus- og røykeslutt er nå samlet under fellesbetegnelsen Slutta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg