onsdag 28. mars 2018

Boligstyling trondheim

Smoothiebowl er en variant av en smoothie som er litt tykkere i konsisten og som serveres med topping av gryn, frø, nøtter frukt og bær. En sukkerfri og fristende tørsteslukker med smak av bringebær som tilfører smak og glede til enhver anledning. Denne varianten er en favoritt blant forbrukerne. Verdens første is uten sukker og helt kalorifri!


Boligstyling trondheim

Rent kildevann fra Rondane med herlig smak av bringebær ! Helt uten tilsatt sukker, søtstoff eller kalorier ! Legg Yoghurt Nyt i handlevognen. Bjørnebær inneholder g kostfiber per 1g, og g per kalorier. Har du glemt kontoen din? Bringebær har g per 1g, og g per kalorier.


Det er en fyldig og god yoghurt, som er tilsatt ekstra mye frukt. Fråts-i-bringebær Fråts i bringebær! Det er like mye som gram nøtter, gram rosinbolle eller dl brus. Du kan altså trygt spise en kurv . Søte jordbær og syrlige bringebær er som skapt for vår fløyelsmyke, franske yoghurt. Det er uten kalorier , er godt testet og trygg å spise.


Boligstyling trondheim

Hvetemel, vegetabilsk fett (raps, fullherdet raps, kokos), bringebærfyll (sukker, vann, bringebær , fortykningsmiddel (E440), . Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg. Kcal i 1gram produktet. Blåbær, jordbær og bringebær kan spores tilbake til de innfødte. Vi dyrker bringebær av sorten Glen Ample.


Dette er den hovedsorten som dyrkes i Norge. Bærene er store og søte og har god holbarhet. Vi høster hver dag i . Den inneholder lite kalorier og har et høyt innhold av proteiner.


Boligstyling trondheim

I tillegg er den fettfri, . Enda en av våre store klassikere, nå relansert i en smellvakker rosa pose. Nå får du jordbær, blåbær, bringebær og bjørnebær av topp kvalitet gjennom hele året. Er bærene merket med Cevita, vet du at smaken, konsistensen og . ROX kombinerer to smaker, nemlig sitrongress og bringebær.


Frisk og ungdommelig i både smak og design! Treningsekspert Lene Hansen sitter akkurat og . Fruitero Smoothie Mango har kalorier pr stykk, mens årets nykommer, Fruitero med smak av bringebær og jordbær, har kalorier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg