onsdag 7. mars 2018

Helsport alta sovepose vekt

Vår bestselger og testvinner Alta har blitt redesignet med ny passform og nye materialer. Dette har resultert i at varme-til- vekt -ratioen er forbedret med. Helsport Alta er vår mest populære fiberpose. Testvinner som tåler.


Helsport alta sovepose vekt

Trenger tips om lett sovepose 26. En av soveposene kan bli farlig om temperaturen synker, mener. Soveposene er vurdert utifra komfort, praktisk bruk, isolasjon, vekt og holdbarhet. Finn tilbud fra butikker,.


Du kan finne ut om vekt , størrelse og andre spesifikasjoner for hver enkelt sovepose i produktbeskrivelsene. Det er spesielt viktig hvis du har sovepose med dun, fordi fukt som kjent kan svekke . Din viktigste turkamerat når du skal sove ute Soveposen og underlaget er blant. Med en god sovepose får du en god natts søvn og blir klar for morgendagens eventyr. Det er imidlertid stor forskjell på vekt , kvalitet og pris, selv om soveposene.


Helsport alta sovepose vekt

Q SFibre er en syntetisk sovepose spesielt utviklet for kvinner. Læs mere om Alta Lady V, sovepose dame. Tryg handel med Prisgaranti og 3Dages Åbent Køb. Jeg skal ha meg en ny sovepose som jeg kan bruke i temperatur ned. Sammen med dårlige sømmer og lite varme i forhold til vekt var dette en viktig grunn til at jeg.


De har ofte god lagringsplass til utstyr i forteltet og har lavere vekt i forhold til volum. Når man skal sove i hengekøye trenger man isolasjon i tillegg til sovepose. Her nærmer vi oss lette sommerposer i vekt , og kan det virkelig holde varmen midt på . Tunneltelt med fokus på kvalitet og lav vekt.


Helsport alta sovepose vekt

Ikke pust inn i soveposen , og pass på at du ikke har fuktig tøy på deg. På vinterturene hvor vekt og volum sovepose en vesentlig rolle er Rago. XXL har av og til veldig gode tilbud på helsport sin Alta - serie (8-9kr), og den er vel hakket bedre enn Narvik-serien. Fått kikket litt mer i dag, den posen var nokså liten iforhold min gamle sovepose. Fibersoveposen har også god evne til fukttransport, har lavere vekt enn.


Alta Superlight har nye materialer som bidrar til å holde vekta nede uten å gå . På lange turer prøver jeg å spare vekt og velger derfor mest mulig tørket mat. Produktet må sendes som servicepakke pga. Marmot Lithium, -2 sovepose Varm og komfortabel dunpose med lav vekt.


Vekt : kg (inkl regntrekk). Svært god balanse mellom varme, vekt og pakkvolum. Utformet for å unngå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg