fredag 9. mars 2018

Rullekake som bløtkake

Rullekake som bløtkake

Hvis du ikke ønsker å bruke jordbær, kan de byttes ut med andre bær eller . Rullekake med blåbær servert som bløtkake eller spiralkake. Jeg målte først opp hvor stor en . Finn noe godt å spise. Denne kaken er laget av Vigdis Solberg.


Rullekake som bløtkake

Kake hører med når sjefen skal feires nå på søndag, og her finner du de beste oppskriftene. Kommer det gjester om en halv time rekker du å lage denne først! Det er stas å diske opp med bløtkake , og variasjonsmulighetene er mange.


Vi har fylt den med bringebærsyltetøy. En enkel og deilig rullekake med bringebær. Pisket krem i fyllet gjør kaken ekstra saftig og god. Perfekt vår- og sommerkos. Se hele oppskriften her!


Rullekake som bløtkake

Vist du synes det er vanskelig å lage bløtkakebunn, skal du heller prøve å lage bunn av rullekake. Med litt ekstra friske og syrlige bær . Den lettvinte rullekaken er tilbake i ny vri. Sverre Sætre fyller sin rullekake med bringebær.


Spis den som den er – eller skjær den i . Nydelig rullekake fylt med sommerens bringebær og nydelig kremost. Dette sukkerbrødet har blitt ei bløtkake , med krem og hermetiske pærer. Det er lite som slår en nybakt og kremfylt bløtkake når det gjelder å. Fra denne oppskriften kan du bake både sukkerbrød og rullekake , og . Jaaaa, dette skulle bli en rullekake , men rakk ikke lage fyllet samme dag, så da ble bunnen litt hard og gikk ikke å rulle. Da ble det en flat kake. Mange kaller denne klassiske rullekaken også for Swissrull.


Rullekake som bløtkake

Fyll den med jordbær- eller . Hveteboller og bløtkake. Spiser du en hvetebolle får du. Få oppskrift på rullekake , sitronkake, Kvæfjerdkake og bløtkake. Bløtkake med krem og syltetøy: 2kcal.


En rullekake kan fylles med forskjellig syltetøy, gjerne sammen med friske . Er rullekaken Norges tiramisu, eller en bløtkake i sylinderform? Et smaksmessig lykketreff er den i hvert fall. Et mykt bakverk med krem og noe . Alle våre kaker er bakt i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg