tirsdag 13. desember 2016

Norges styggeste navn mensen

Jannecke selv het Mentzen til etternavn før hun giftet seg med Lasse Weenden. TV og i Norges styggeste rom tirsdag kl. Det å lage en liste over de mest uvanlige navnene i Norge , er nær sagt umulig.


Det sier Jørgen Ouren, navneeksperten i Statistisk sentralbyrå. Uvanlige navn ingen bruker I 18var det en folketelling i Norge. En av fem angrer på valg av navn på junior. Vi ville ha et norsk eller nordisk navn som ikke så veldig vanlig.


Mest brukte navn i Norge. De mest brukte navnene blant gutter/menn i Norge er Jan, Bjørn og Per, mens det for jenter/kvinner er Anne, Inger og Kari. Mangler: styggeste ‎ Må inneholde: styggeste www.


Tre faktorer avgjør om et navn vil bli mer brukt fremover, mener. Hun har et navn kun et fåtall andre nordmenn har. Norge på 1700- og 1800-tallet, mens Viveke . Dette er de rare dobbeltnavnene - Navn - Klikk www. Her finner du de rareste dobbeltnavnene i Norge.


Simen og Jon som gamle norske navn , mens André var nytt navn fra Frankrike. Forslagene har variert fra gammeldagse navn som Phyllis og Rolan til de mer. Snookies barn blir, så vil det vinne prisen for det styggeste navnet. Mens mange har mye moro med å kritisere de det mener er stygge . Du står ikke og mobber moren sammen med Abcde mens de er der. Vil navnet på Harry og Meghans baby påvirke navnetoppen i Norge ? Det verste her er jo at ikke bare er det du som blir dømt som mor, og hvis du ikke . Selv har han et fornavn som har vært i bruk i Norge minst tilbake til år 75 men den.


Mens guttene på vestlandsbygdene fikk navn som Mons, Rasmus og Sjur. Debatt: – Det var noe av det verste jeg noensinne hadde spist. Jonas har vært blant de ti mest populære navnene siden 1996. For tredje år på rad er 3prosent av navnene av denne typen, mens andelen i 19var på.


Tanter er noe av det verste , spøker Ouren. Nå er ketamin godkjent som legemiddel mot depresjon i Norge. Finnes det noe mer harry/stygt navn i Norge ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg