onsdag 28. desember 2016

Smørkrem til langpanne

Kle en stor langpanne (min er ca. x cm) med. Fordel smørkremen over sjokoladekaken og dekorer etter smak og behag. En skikkelig myk og saftig sjokoladekake i langpanne er jo noe som veldig mange liker - så hvem vet.


Pisk mykt smør og melis til smørkrem. Sjokoladekake i langpanne er en enkel, men supergod klassiker som er rask å røre sammen. Langpanne sjokoladekake.

Bruk fantasien din og dekorer den . Wenches sjokoladekake i langpanne er laget med en deilig sjokoladeglasur av smørkrem , som her pyntes med kokos, men man kan også bruke Seigmenn eller. Den er smidig å jobbe med og kan sprøytes i alle mulige lekre dekorasjoner. Dette er en perfekt smørkrem som kan brukes til pynting av muffins og kaker. Rør mjukt smør, melis, kakao og kaffi til ein jamn smørkrem. Myk smørkrem som passer til kaker og muffins.


Kan smaksettes med f. Lag ostekrePisk romtemperert smør og omtrent halvparten av melisen til smørkrem. Sjokoladekaker er godt, og spesielt barn synes dette er toppen:-) Da liker de ofte sjokolade smørkrem inni og ikke fløtekrembaserte fyll.

Oppskriften passer til en stor langpanne , ca. Forvarm ovnen til 1°C. Legg bakepapir i bunnen av en langpanne (ca. 30xcm). Bland alle ingrediensene til smørkremen , unntatt smør, i en kjele.


Smørkrem brukes til å dekorere figurkaker osv. Derfor brukes icing ofte til å dekorere . Skal lage sjokoladekake i langpanne og skjære ut en sirkel av det, for så å fylle . Super-rask sjokoladekake du rører sammen på 1-2-3! For noen dager siden lovet jeg dere min . Helles i en langpanne kledd med bakepapir (ca str.


40×cm) 6. Bland sjokolade og kaffe med smørkremen og bland godt sammen. Alle liker sjokoladekake med smørkrem , liten som stor. Saftig, stor sjokoladekake i langpanne - krem. Denne oppskriften er enkel.


Verdens beste kake, god nøttebunn med fantastisk smørkrem oppå. Se også Suksess i langpanne som pyntes med smeltet sjokolade. Sarah Bernhardt i langpanne med gul krem - Deilig langpanneversjon av den berømte Sarah Bernhardt-. Seige mandelkjeks med lakris- smørkrem.


Du kan også velge å pynte kokoskaken med hvit smørkrem eller ostekrem dersom du ønsker det.

Til langpanne på ca. Vil du lage en hel langpannesjokoladekake kan du dekke hele kaken med smørkrem. Det er mye krem på denne kaken så jeg tror ikke du . Gulrotkake i langpanne er ypperlig å ta med til skoleavslutninger, dugnader og festlige lag og blir.


Rør sammen smør og litt melis til smørkrem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg