tirsdag 20. desember 2016

Fisk til koldtbord

Småretter , koldtbor buffet og fingermat. Mange sverger til smårettbord til fest og her er gjerne skinke i mange varianter fast gjest. Slik lager du et ekte tapasbord - Helleskitchen helleskitchen.


Ja, det finnes en dag for alt! Bli med å feire dagen ved å lage et helt tapasbord! Ha en strålende fest , ikke stress og husk å kose deg!

Stek den på forhånd og server den enten kald eller varm den opp igjen i ovnen før . Minstebestilling er personer. Disse rettene passer til alle anledninger som f. Hennafest , forlovelsesfest , dåp, julebor firmafest og bursdager etc. Diverse småretter plasseres på bordene som forrett eller som velkomst. En god pai som kan deles med mange gjør seg godt på et festbord. Et herlig utvalg av småretter , både kalde og varme som skal vekke appetitten.


Italiensk antipasto.

Fersk pasta blir mest servert som festmåltid. Her kan du velge blant hele forskjellige småretter. Social eating på sitt beste! Gjør familiesammenkomsten, festen eller fredagskvelden til en vinner- bestill . TAPAS FRISTENDE SMÅRETTER TAPAS Hva ligger i begrepet tapas?


Hell av kokevannet og skyll fennikelen i kaldt vann til den er helt kald. TORSK TIL HVERDAG OG FEST TORSK Knapt noen fisk er så allsidig og så høyt verdsatt som . Skal du arrangere eksamensfest , men ikke er helt sikker på hva menyen bør bestå av. Bløtlegg grillspyd av bambus i kaldt vann i minutter.


NO: Varierte småretter er perfekte til festen. Legg de forvellede kalde kålbladene med innsiden opp. Putt en spiseskje av kjøttblandingen på hvert kålblad og lag små pakker. Fest med tannpirkere. Tapas er perfekt når du skal servere mat til mange.


Du velger selv hvor mange ulike småretter du vil lage, og mange av dem kan tilberedes en dag eller to i . Inviter til sommerfest med småretter som er raske å lage og få sommerens beste. Skyll aspargesen raskt i kaldt vann og la den renne godt av. Gode ​​oppskrifter for de som har Jeg bestemte meg for hva som vil være den viktigste kurset.

Vi tilbyr en titt på ferie . Her finnes aktuelle artikler, oppskrifter, oppskriftsøk og deres egne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg