fredag 9. desember 2016

Helsestasjon trondheim kjønnssykdommer

Er du over år må du ta kontakt med fastlegen din. Hva kan du få hjelp til? Alle familier tilknyttet Midtbyen flyttes til Sentrum helsestasjon og noen familier tilknyttet Gjørtlervegen helsestasjon overflyttes også til Sentrum helsestasjon.


Hver onsdag er det åpen helsestasjon for seksuell helse på Gløshaugen legesenter. Helsestasjonen er betjent mellom kl. Dette får du gjort på helsestasjon for studenter ved Gløshaugen legesenter.


Fastleger, helsestasjoner og studenthelsetjenester tilbyr gratis test og behandling for kjønnssykdommer. Du kan teste deg for klamydia hjemme. Hudavdeling Poliklinikk for kjønnssykdommer - St.


Olavs hospital stolav. Etter den søte kløe. Trenger du å sjekke deg for celleforandinger, kjønnssykdommer.


Dersom du bor i Bergen kan du få tilsendt utstyr for å teste deg for . Både test og eventuell behandling er gratis. På helsestasjonen kan du få veiledning om prevensjon, kjønnssykdommer , abort,. Her er det flest kjønnssykdommer. Høytlesing er veldig viktig for kontakten mellom barn og voksen, insisterer Sigrun Feiring fra Foreningen ! Det gir felles erfaringer som . De har god kunnskap om seksuell helse, prevensjon og kjønnssykdommer , . Klamydia, som andre kjønnssykdommer , kan smitte hvis man har sex uten kondom.


Seksualitet henger naturlig sammen med kjønnssykdommer ,. Stig Gøthesen skolelege ved helsestasjonen for ungdom. Trondheim og Oslo- forekomst og smitteoppsporing. Alle legetjenester, legetime på dagen og alltid fast pris. Et alternativ til legen kan i noen tilfeller være din lokale helsestasjon for. Noen plasser kan du få undersøkt om du har blitt smittet av kjønnssykdommer , eller du.


Du treffer helsesøster på de fleste skoler og helsestasjoner for ungdom. Alle kjønnssykdommer kan behandles og de fleste kan man kureres helt for, mens noen må. Informativ side drevet av St. Nå som hjemmetesten ved Olafia er avviklet, går flere til Sex og samfunn- klinikken.


Det er imidlertid noe helt annet som bekymrer legene. Midtbyen helsestasjon har åpent mandag, tirsdag og onsdag 16. Som ansatt i Røykenhuset 0-2 avdeling helsestasjon for ungdom-HFU, samarbeider du med mange engasjerte fagfolk. I tillegg til testivest. Her finner du også oversikt over klinikker som har.


Skolehelsetjenesten og helsestasjon for ungdom. Han snakket om faren for å bli gravid og faren for å få kjønnssykdommer. Tilby veiledning gjennom helsestasjonen slik at foreldre og foresatte har nødvendig. Både sykehuset og helsestasjoner for unge har gode tilbud for å oppspore smitte og behandle dem som er syke, sier . Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser og ventetider, ansatte, og les .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg