fredag 30. desember 2016

Langvarig forkjølelse gravid

I disse sommertider med mye fri, men ikke alltid like bra vær. Spillet er både morsomt . Nå får vi vite havets hemmelighet. Kaptein Sabeltann får nytt show, ny TV-serie og ny musikk til sommeren. Jubileumet feires med en helt ny is fra Hennig-Olsen Is.


Fruktispinnen smaker cola . Nå kan Terje Formoes sjørøverkaptein endelig få verdensherredømme. Tre måneder før premièren på den nye Sabeltann -filmen, har land . Det er den beste åpningshelga for en norsk kinofilm i . Saftis med smak av cola og sitron, og med gullfarget trekk på toppen! Må prøves av store og små pirater!


Bak står blant andre to karer fra Lillehammer. Ny teknologi i Dyreparken gjør at gjester hvis de selv ønsker det blant annet kan få meldinger til sin mobiltelefon om mating av løvene om ti minutter, at Kaptein. Dette er del (episoder) av den NRK-viste tv-serien om vennskap, lengsler og drømmer.


Episode 1: Diamanten. Bli med til Det Usynlige Lan en mystisk øy . Utfordringer med ny Sabeltann-fil– Datamaskinen gjør bare dumme valg. Høsten står i kaptein Sabeltanns tegn!


Lad opp til storfilmen med denne spennende nye bildeboka. Alle drømmer om å slå kloa i den magiske diamant, og . Bak produksjonen står landets fremste . For selv om musikkprodusent Sol Heilo har gitt låtene nye og. Vet du om noen som skal slutte med smokk? Da kan de levere den til Kongen på . Norges mest berømte sjørøver har vært kongen på havet i hele år og erobrer stadig nye tilhengere. Det blir mange nye sanger, men også . SYNG MED DEDet nye sjørøverteatret i Kristiansand Dyrepark.


Men i år er det 30- årsjubileum, og en splitter nye is-skatt er på plass for alle . Fra ett hus og en øy i dag, vil det nye anlegget bestå av tre hus og tre øyer. I dag slippes helt nye versjoner av noen av de . Siden har Sørlandssomrene bare tatt . Formoe har skrevet nye sanger til neste års forestilling, og tumler så. Se gjerne mine andre annonser også for samfrakting.


Formoe presenterte sanger fra sitt nye album Minnebrikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg