tirsdag 20. desember 2016

Hvit saus med kulturmelk

For noen uker siden kom Toro ut med en ny type pasta som er laget av grønnsaker. Nyskjerrig som jeg er måtte dette testes, og da det var . Kremet pasta , laks og brokkolini fungerer kjempebra sammen og vil falle i. Pasta er perfekt for travle dager. Prøv tagliatelle med kremet saus og røkelaks.

Men ønsker du en mer syrlig saus , uten for mye sitronsmak, er dette alternativet med rømmesaus meget godt. Laks og pasta i rømmesaus med . Bland inn spinat og laks. Kok sausen videre til laksen er kokt, cirka minutter.


Smak til med salt og pepper. Kok pastaen etter anvisning på pakken mens sausen. Dette blir en nydelig og fyldig rett som har få ingredienser, og som lages i løpet av en halvtime.

Så langt gjør du istand sausen før du skal posjere laks og koke brokkoli og pasta. Like før servering gir du sausen et oppkok og visper inn kaldt, . Glutenfri pasta med kremet laks , brokkoli, fløte og revet sitronskall er en nydelig rett som går veldig fort å lage og som barna garantert kommer . En deilig pastarett med krydret laks , knasende sprø grønnsaker og smak av sommer. Snart har du en god middag med pasta og laks etter Lise Finckenhagens oppskrift.


Kjøp Fersk pasta med laks , fløte og erter og resten av ukeshandelen med ett klikk ! En mild og god hverdagsrett med kremet saus. Kremet laksegryte med pasta med både fløte og creme fraiche er en sikker vinner. Legg i laksebitene, og la stå rett under kokepunktet til laksen er knapt gjennomkokt. Vend laksen med sausen inn i kokt pasta. Vend inn pastaen sammen med fløten, smak til med salt og pepper.


Skjær laksefilet i strimler. Tilsett erter og laksestrimler. Laksespyd med søt chilisaus. Sil sausen over den kokte pastaen og legg laks og erter til side.


Ta vare på dl av vannet som du bruker til sausen.

Ha sausen over pastaen og bland godt. Jeg varierer også hva slags kremost jeg bruker til sausen. Oppskrift på laks med pasta og grønnsaker i ostesaus til personer. Med denne oppskriften kan.


Er sausen litt tykk kan du spe med noe av kokevannet. Prøv en herlig vri på pasta med laks og rømme til. Nydelig til hverdagen.


Lag en rask og smakfull hverdagsrett ved å blande pasta , laks og en deilig kremostbasert saus. Prøv denne oppskriften på pasta med laks og pesto! Norsk tradisjon møter pastaverden. En rask men god pastarett som jeg skal lage ofte.


Foto: Synøve Dreyer Vis mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg