torsdag 15. desember 2016

Heklet lyskule i bomullsgarn

Lyskule heklet i bomullsgarn og heklenål nr. Den heklede julekulen er dyppet i en blanding av vann og trelim og deretter er en ballong blåst opp inni. Gratis oppskrift på heklede lyskuler.


Jeg fant denne oppskriften på en blogg med god veiledning hele veien. Hun hekler en spiral rundt en lysslynge – nå sprer trikset hennes seg som ild i tørt gress.

Husk å kun bruke LED- lys da disse ikke blir varme. Koselige lykter heklet i Perle bomullsgarn. Disse er førende merkevarer angående heklet motetøy til alle sesonger.


Utover dette finner du mange forskjellige oppskrifter til både barn og de helt minste . MØNSTER: Lys blålilla håndkle: Se diagram A. Heklet DROPS håndklær i. Garn og trering kan du finne i vårt sortiment, og vi har brukt fargen - Lys grå. Her kommer en ny gratis oppskrift fra oss, og denne gangen på en heklet gryteklut i 3.

Da er søndager i advent dekket med heklede illustrasjoner til barnesanger. På vrangbord og overdel en kominasjon av strikking og hekling. Prøv bomullsgarnet FRAYA COLOURFUL i høy kvalitet og strikk de flotteste og.


Colourful lys brun 50g . Hjemmelaget, stivet stjerne i toppen på juletreet gir den gode, varme stemningen. Jeg brukte hekle nål nr og bomullsgarn fordi jeg ville ha den myk. Nye søte artige figurer har fått sett dagens lys hos henne,. Mykt og delikat bomullsgarn velegnet til baby, barn og voksne.


Utforsk denne tavlen til torandkate på Pinterest: julestjerne hekla. Kuvertveis er dagens nyor og brukes om heklede blåveis og hvitveis som pryder. Solberg Fiol hekle - og strikkegarn. Vi har flere ulike miksgarn som egner seg godt til småstrikk og toving, og bomullsgarn til både hekling , strikking og brodering. Hos oss finner du alt du trenger for . Påskelammet hekles med str.


Med på kjøpet får du en oversiktlig og detaljert hekle skole. Hvis du skal du hekle med bomullsgarn , kan du med fordel overveie om DMC Petra er det riktige garnet for deg.

Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Tilbud1Rabatt -. Bomullsgarn av det tynnere slaget. Fikk en lys idé til A.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg