tirsdag 9. juli 2019

Spekematanretning tilbehør

Server gjerne med godt tilbehør som potetsalat, frukt, eggerøre, pai eller litt rømme og flatbrød. Vi gir deg her en full meny med alt det tilbehør du kan begjære. Forslag til vin i begge valører følger selvsagt med.


Du kan gjøre det enkelt å servere spekemat uten så mye tilbehør , men det trenger ikke være spesielt tidkrevende å lage en deilig potetsalat . Kjøttet eller pølsene skal være tynt skåret.

God spekeskinke, fenalår, pølser med ekstra smak og så det gode tilbehøret. Godt tilbehør til spekemat. En deilig liten smårett med rosenkål om du har lyst på noe smått, enkelt og raskt.


Retten passer også utmerket som tilbehør til alt fra kjøtt og fisk. Få oppskrift på eggesalat, blomkålgrateng, grønn eggerøre og lune poteter. Av Kristin Jøtun, 17. En potetsalat er alltid vellykket til en spekematanretning.


Brimis beste tilbehør til spekemat- Dagbladet.

Med et spennende og godt utvalg av tilbehør , kan gjestene plukke og mikse selv etter egen smak og eget tempo. Spekebord er alltid en suksess. Melisskrev: Sild? Nei, vil ikke ha koldtbord - bare spekemat med tilbehør. Fenalår er speket lammelår og egner seg godt til selskapsmat sammen med godt tilbehør.


Til en spekematanretning kan du servere og pynte med melon, . På spekefatet har jeg ulike typer hele spekepølser. En godt modnet spekeskinke hører også med. Ost er også godt tilbehør , jeg har her valgt en . Assortert spekematanretning med eggerøre, rømme og potetsalat. Gjerne flere typer brø smaksatte, grove og fine, flatbrød . Drikkebord - isvann, kaffe, te og frukt.


Ved bespisning holder vi møterom. Tilbehør standard koldtbord. En, spekematanretning ,gjør,eller,avansert,vil. Klassisk, tilbehør ,rømme,,flatbrøeggerøre.

Eller,la,deg,inspirere,spanjolenes,tapasbord . En spekematanretning gjør du så enkel eller avansert du vil. Eller du kan la deg inspirere av . Nedenfor finner du forslag til spekematanretning og smakfullt tilbehør , men du kan også finne en rekke flere oppskrifter på spekemat i Apéritifs . Allergener:egg,melk i tilbehøret ). Roastbiff, løk, agurk og aspic. Laks og rekerullade, til tapas og koldtbord. Røkelaks, serveres med eggerøre. Eggerøre 1kg, rømme, Nyr, potetsalat (kg), flatbrø kringlebrø Tine kuvertsmør.


Eg har ein tendens til å berre lage mat utan å. Smakfulle norske juleretter med tilbehør. Grillet kyllinglår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg