onsdag 24. juli 2019

Kinopluss nordisk film kino

Kinopluss nordisk film kino

Vi benytter cookies for å forbedre funksjonaliteten og brukeropplevelsen. Gjennom å fortsette aksepterer du at cookies benyttes. Tjen bonuspoeng hver gang du går på kino med Kinopluss ! Nordisk Film Kino er Norges største kinovirksomhet. Denne koden utløser én billett til halv pris per Kinoklubbfilm på kino. Forstår jeg det riktig kan alle bruke appen, men Kinopluss -brukere får . For å bli medlem av Kinopluss , må du huke av for at du aksepterer følgende betingelser: For å bli Kinopluss -medlem må du fylle ut alle de . Se hva som går på kino.


Kinopluss nordisk film kino

Med NF Kino -appen får du full oversikt over Oslo kino og resten av våre kinoer i Norge. Betal raskt og enkelt med Vipps eller bankkort. På bilutstillingen utenfor Kinoen hadde de fått inn hele av bilene fra filmen. Følg oss for å få med deg.


Denne helgen viser vi nattvisninger en hel uke før filmen har premiere! Filmen fikk æren av å innvie det nye utstyret. Velkommen til ODEON Kino ! Velg byen der du pleier å gå på kino i listen nedenfor. Valget blir lagret og du kan alltid endre by i toppmenyen.


Kinopluss nordisk film kino

Vårt fokus er komfort. Vi inviterer alle hjertelig velkommen til de store filmopplevelsene i årene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg