tirsdag 23. juli 2019

Kommunestyremøte ullensaker

Kommunestyremøte ullensaker

Styrer, råd og utvalg. Velg år: Representerte partier og organisasjoner. Kommunestyremøte 10. Tirsdag er det kommunestyremøte. På sakslisten står blant annet: Sluttbehandling av detaljregulering av Bakkedalen idretts- og skoleområde på Kløfta,.


Kommunestyremøte ullensaker

I dag er det kommunestyremøte , og til behandling er blant annet sluttvedtak om kommunereformen. I et flammende innlegg på sin egen . Følgende saker skal behandles. Det er alltid viktige saker som skal opp til politisk behandling og dette er siste kommunestyremøte for denne valgperioden. Willy Kvilten (H) og Eyvind Jørgensen Schumacher (Ap)snakker om noen av de viktigste sakene som skal tas opp og diskuteres i kommunestyremøtet på tirsdag.


Posisjonens forslag om avgiftsparkering i Jessheim sentrum var ett av de heteste temaene under tirsdagens kommunestyremøte. På kommunestyremøte 08. Lokalisering av den nye skolen. Før kommunestyremøtet var det barn og unges kommunestyre med . Ullensaker , Tom Staahle, fra. Idrettsparken vedtatt.


Kommunestyremøte ullensaker

Og kom gjerne med tilbakemeldinger til . Vi bruker informasjonskapsler (cookies) til å . Mandag denne uken tok partiet opp mobbing i et kommunestyremøte. Konstituerende kommunestyremøte er avholdt. Romerikes Blad foran kommunestyremøtet sist uke. Tid: Møtestart 18:30. Vi stemte også for dette i kommunestyremøtet.


Kravet er vedtak om øyeblikkelig . Saken ble diskutert i kveldens kommunestyremøte. Saksbehandlingen og voteringsordenen i kommunestyremøtet. Hva skjer egentlig i kommunestyremøtene og hvordan påvirker beslutningene deg som innbygger?


Kommunestyremøte ullensaker

Lillestrøm kommune, og i kommunestyremøtet 14. Neste møte i kommunestyret er konstituerende møte. Det skal velges ordfører og representanter til formannskapet og driftsutvalg i tillegg til medlemmer i råd og . Protokoll fra møtet er nå lagt ut på kommunens nettsider, du dinner de ved å trykke her.


I dagens kommunestyremøte ble ny ordfører og varaordfører konstituert av ordfører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg