fredag 26. juli 2019

Oversetter norsk spansk

Spansk er et romansk språk mest brukte Hun snakker rundt 4millioner mennesker i Spania , Latin-Amerika (det offisielle språket i land), etterfulgt. Norsk - spansk ordbok fra Ordbok. En kostnadsfri norsk - spansk - oversetter som kan oversette or fraser og setninger.


For å begynne oversettelsen fra norsk til spansk , fyll inn teksten i det øvre . Du finner alle språkene i rullgardinen til venstre i søkefeltet.

Våre spanske oversettere er klare til å oversette med det samme. Ei interaktiv ordbok. Oversett mellom engelsk, norsk og spansk. Da får du imidlertid kun oversatt til tekst.


Ordbok for oversettelse fra norsk til spansk og vice versa. Det spanske språket er et romansk språk i den Ibero-romanske språkgruppen. AAT er en gruppe høyt utdannede og erfarne oversettere som har inngått et.


The Native Translator leverer norsk - spansk oversettelse til markedets beste priser.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på oversettelse til spansk i dag. Apertium is a rule-based machine translation platform. It is free software and released under the terms of the GNU General Public License.


Brenn ordene som en drage med Dragoma! Internett-tilkobling er ikke nødvendig! Hun er flerspråklig og snakker både norsk , spansk og engelsk.


Dette får oss til å forstå betydningen av ordene vi hører. Bli med å lage det oppslagsverket på nett med flest norsk - spanske - og spansk-norske . Norwegian to Spanish translation. Det er også slik at selv om de oversetter ordene korrekt, kan de ikke skape . Automatisk oversettelse Siden det er veldig krevende å oversette så har ingeniører ønsket å automatisere . Raskt - Profesjonelt - Rimelig. Spansk juridisk–økonomisk ordbok (Fleksibind) av forfatter Hanne Mørk.


Forfatter: Hanne Mørk. Autoriserte oversettelser fra norsk til spansk og fra spansk til norsk utført av translatører med autorisasjon fra det spanske utenriksdepartementet. Den norske teksten vil automatisk bli kopiert inn i det nedre vinduet.

Enkle spesialiserte . Inkludert er enspråklige ordbøker på norsk (bokmål og nynorsk), engelsk og spansk. Se flere bøker fra Elisabeth Ellingsen. Jeg er utdannet filolog i spansk og språklærer ved henholdsvis UNED og NORD universitet. Jeg tilbyr spanskkurs for private og offentlige . Hurtigoversetter har lang erfaring med oversettelser fra norsk til spansk.


Trenger du en avisartikkel, årsrapport eller domsavgjørelse oversatt?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg