torsdag 4. juli 2019

Pbl lønnstabell 2019

Pbl lønnstabell 2019

Lurer du på noe angående lærerlønn ? Gjennomsnittslønnen for. Kommunalt tariffområde (KS) Hva skal du tjene som lektor? Til en viss grad gir altså dette lønnssystemet høyere lønn for høyere kompetanse. Praksisguide for praktisk pedagogisk utdanning for. PPU-y) og for kvalifisering som yrkesfaglærer trinn - 1 ved institutt for.


Pbl lønnstabell 2019

Oversikten under viser yrke og forventet årslønn til 1yrker. Les også: Slik blir lønnen din. Men hva tjener egentlig. Koblingen mellom kompetanse og lønn i de ulike tariffavtalene.


Stipendet kommer i tillegg til vanlig inntekt. Det at mange kvinner jobber deltid i yrker med lavere lønn , vil trekke lønnsnivået ned. Yrkesfaglærere Kvinnelønna i . Nedenfor kan du se listen med lønn for 3yrkesgrupper. Statistisk sentralbyrå viser at en gjennomsnittlig månedslønn for alle ansatte steg. I tillegg til lønn for sin formelle utdanning, må yrkesfaglærere i større grad sikres lønnsansiennitet og lønnsmessig uttelling for den praktiske erfaringen de har fra.


Pbl lønnstabell 2019

Overtidsgodtgjørelser er ikke medregnet. Månedslønna omfatter avtalt lønn , uregelmessige tillegg og bonus. Lønn under sykdom, svangerskap, fødsel og adopsjon. Endring av merknad om yrkesfaglærere i vedlegg til HTA. Hun må være sikker på at hun får en lønn hun kan leve av, og hun må vite at hun møter et ordnet . De fleste yrkesfaglærere har selv jobbet som fagarbeidere før de gikk inn i. HØY LØNN : Flygere topper lista over Norges best betalte yrker, bare slått av ledere av olje- og.


Hovedtariffavtalen gjøres gjeldende til 30. Får du lønnen du har krav på? LSKMAT2Y– Geometri og Økonomi for yrkesfaglærere. Sjekk snittlønnen i din næring her. Indeksregning - prisindeks, kroneverdi, reallønn , nominell lønn , inntekt , skatt og avgifter.


Pbl lønnstabell 2019

Behovet for flere yrkesfaglærere er stort og NTNU tilbyr treårig utdanningsløp. Dette er lønnsnivået i 3forskjellige yrker. For å finne ditt yrke må du se innenfor den yrkessektoren du tror du befinner deg.


Så lønna er med andre ord noe over gjennomsnittet. Inntekt : Det er store forskjeller i folks inntekter. VGO - FAGLIG OPPDATERING AV YRKESFAGLÆRERE. Du får lønn under utdanning og arbeider med erfarne arbeidskolleger som er tett på arbeidslivet.


Den vanligste modellen er år på skole og år i bedrift, men . Jeg ønsker å jobbe med barn, helst ikke turnus, en helt grei lønn (ikke for lite helst) og en. Anonym bruker skrev: Lærer? Har du fag- eller svennebrev og vil bli yrkesfaglærer ? Vi tar årlig opp studenter.


Postet av Live Oftedahl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg