onsdag 31. juli 2019

Kjøttdeig suppe med krydderost

Lettvint og supergod suppe med god smak av krydderost. La kjøttdeig , løk og purre surre i litt smør i en varm panne til løken er lett gyllen. Kremostsuppe er en lettvint og supergod suppe som er smakt til med krydderost.


Det smaker godt med brød med ost og oliven til kremostsuppen. Suppe med kjøttdeig og Tine krydderost kjøttdeig løk purreløk liter vann 3- kjøttbuljongterninger paprika gulrot i strimler tine.

Finhakk løk og skjær purren i små ringer. Tilsett vann og buljongterning og la dette koke i cirka minutter. Siden det er kjøttdeig i den så er det mye mat i den . Denne oppskriften inviterer til å prøve seg fram med det du måtte ha i grønnsaksskuffen i kjøleskapet.


I stedet for kjøttdeig kan du godt bruke rester etter. Hakk løken fint og skjær purren i små ringer. FREMGANGSMÅTE: Smør smeltes og mel blandes i. Spe med vann, melk og fløte.

Kjøttdeig brunes og løken . TYSK OSTESUPPE Fant denne i et. Stek løk og kjøttdeig sammen. Del krydderosten og gräddosten i terninger og la alt smelte i suppen. Ha i kjøttdeig og løk. Hev 1gram aromasopp sammen med kjøttdeigen og løken.


Tysk ostesuppe (til ca tre personer) Du trenger: løk fedd hvitløk pk kjøttdeig. Du får kulturopplevelser av mat og mat tar . Her har du en varmende og god suppe , som godt kan lages av restene fra fredagstacoen, gjerne. Server suppen rykende varm med revet ost og tortillachips.


Blir suppen veldig tykk kan den enkelt tynnes ut med vann eller buljong. Stekt kjøttdeig kan erstattes med annet stekt eller kokt kjøtt. Topp med avokado, rømme, revet ost , knust chips og koriander ved servering.


Noe av det beste med denne suppa , i tillegg til at den smaker kjempegodt, er at den er veldig. Tacosuppe med tortillachips, rømme og ost. Hjemmelaget tomatsuppe med hakket frisk timian og kremost er en smaksbombe av en suppe.


Server den til middag med ferskt brød og smør til.

Forbered en deilig suppe laget av myk. Tre oppskrift matlaging suppe med ost - video oppskrifter hjemme. Pinnsvin velsmakende kjøttdeig med ris . Rundstykker med ost og litt krydder på toppen er alltid populært.


Ellers kan du jo lage en tomatsuppe med kjøttdeig. Ingredienser 5g kjøttdeig løk finhakket skiver purre i små ringer ss TINE Ekte Meierismør dl vann buljongterning beger TINE . Du kan ha litt chili i suppen , men det kan godt serveres tørket chili ved siden så. Jeg serverte suppen med ost , tacochips, rømme og kjøttdeig. Skikkelig spicy tacosuppe laget på rester av ferdig stekt kjøttdeig.


Denne suppen kan du lage så spicy som du ønsker. Smaker nydelig med en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg