mandag 22. juli 2019

Kakepynt konfirmasjon

Vi gir deg tips til hvordan du kan pynte et vakkert konfirmasjonsbord. Blå riddersporer og hortensia gir vakker blåfarge på bordet. Konfirmasjon er en festdag det er hyggelig å gjøre litt ekstra ut av bordpyntingen. Hos Mystone finner du et stort utvalg av fine pynteting til festbordet boligen.


Skap en sommerkoselig følelse i hjemmet ditt med stoffet Hortensia fra Vallila Interior. Det herlige stoffet er laget i en bomulls- og polyestermiks .

Her er konfirmasjonsbord i ulike stiler og prisklasser. HORTENSIA Silkeblomst. Se mer produktinformasjon. Antall: Ikke tilgjengelig for nettkjøp . Da er det lurt å kjøpe Horsensia og bruke det som bordpynt. En enkel liten blomst pynter opp på servietten.


Av en Hortensia får du mange små buketter. Det er alltid hyggelig å invitere venner og familie til 17.

Joiner bordpyntekonkurransen med denne collagen av bordet som dekkes. Tvinnet Trollhassel rundt høye vaser fylt med Hortensia , strå og . På det hvite bordet har jeg brukt orkideer, allium, hortensia og. Er du ekstra vågal kan du pynte med noen kuule grønnsaker eller frukter som . Og den får stråle litt på bambusbordet før den blir bordpynt til helgen:). Hortensia er en favoritt og jeg er sikker på at den kommer til å pynte.


Våre festroser er passer. Små vakre potteroser, lobelia, hortensia og røde pelargonia. Det er mange måter å pynte et vakkert festbord på. Dette er et vakkert 17.


Slik pynter du et vakkert konfirmasjonsbord. May-Grethe Gridset . Hagen hadde blitt pyntet i anledning fornyelsen av bryllupsløftene, og ett hundre stoler. Jeg gjemte meg bak en rosa og blå hortensia for å tjuvlytte.


Men skal jo pynte bordene litt og dekke på pent, men ikke ha bordkort (folk får sette seg der de ønsker) og så skal vi ha papirduk på bordene. Så nydeligt du har dekka bordet og hortensia er jo så fint å pynta . Stuehortensia er en lett kjennelig plante med sine store blomsterstander, og har lang tradisjon som både stueplante og hageplante.

Er det noen som har forslag til pynt på bordet ? Trykksakene er fra kolleksjonen Ren, og fargene som står i fokus er hvit, lyseblå og fersken. Bordet er enkelt pyntet med høye lys, lyse roser og blå hortensia.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg