mandag 8. juli 2019

King oscar makrell i tomat

Makrell i tomat er naturlig rik på Omega og perfekt på smørbrø i salater og i pastaretter. Grovrevet makrell i tomat finnes i de fleste dagligvareforretninger over hele landet. Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg.


Bramat tester fiskepålegg bramat. Mengde i gra100.

G: Energi, kcal: 209. Vi har lansert en helt ny skinnfri makrell i tomat med en boks som er superenkel å åpne! ENSkinless fillets of mackerel in tomato.


It contains protein and vitamin D. In addition to being very rich in Omega 3. It does not contain gluten. Grovrevet og beinfri makrell av beste kvalitet i en deilig tomatsaus full av smak.

Rimelig rask og effektiv. Coop Marked – 20-. Finn priser på alle varer og tilbud. De siste årene har det dukket opp flere varianter fra kjedenes . Snart ser du oss på TV:) Faller den nye reklamefilmen vår i smak? King Oscar er et varemerke for ulike fiskeprodukter.


Bra med omega- og greit med salt, umettet fett og protein. Mindre omega-og protein enn vinnerne. Ingredienser: Skinnfri makrellfilet (), tomatsaus:vann, tomatpurè, rapsolje, salt, tapioca mel, hvetestivelse(glutenfri), syre(sitronsyre), paprika aroma, . I påleggene brukes laks, makrell og sardiner (brisling). First Price, Makrellfilet i tomatsaus.


Det var en vellykket lansering, som var svært . Jeg og fruen hadde nettopp en diskusjon om hva som er den beste makrellen i tomat. De spretter også en boks makrell i tomat , og det som begynte som en. MAKRELL I TOMAT (RØD) 100G KING OSCAR.

Produktene selges også i . Kilde: Matemballasje. Stabbur-Makrell 170g Stabburet. Matvaretabell: Norway. NÆRINGSINNHOLD Viser næringsinnhold for 1gram av matvaren.


Sardiner, sil makrell og tunfisk på boks er fisk som inneholder vitamin. Visste du forresten at dersom barnet ditt spiser en skive med makrell i tomat om . Kategori: Fiskepålegg Stikkord: king oscar , makrell, makrell i tomat , .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg