torsdag 16. mars 2017

Rammer med passepartout

Kjøp passepartout til din ramme. Vi har lysegrå, hvite og svarte syrefrie passepartouts som pent rammer inn motivet ditt. Vi selger også rammer i vår nettbutikk, . Ramme passepartout svart.


Svart treramme med passepartout.

Med en passepartout setter du motivet i fokus. Gir bildet avstand til glasset - beskytter det mot aldring. Syrefri kartong - skånsomt mot bildet. Lær hvilken ramme du burde ha på bildene dine, og få enda mer ut av dem.


Og bør du ha passepartout eller droppe det? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det . Noen som har tips til steder å kjøpe rammer og passepartout ?

Gjerne med brukbart utvalg og god kvalitet. Vi har mange rammer å velge mellom, enten du vil ha lunt tre, en frisk fargeklatt,. Passepartoutrammer, mix.


Legg i handlekurven . Informasjon: Standard rammer er ferdigrammer som leveres med vanlig glass. Fyll veggen med gode minner. Hos Rusta finner du rammer i forskjellige farger og størrelser samt trykk med flotte motiver. Har du spørsmål om . Velkommen til varehusene vå. Disse har passepartout som passer perfekt til bilder i . Maleri Blue Vision 90x1- hvit ramme.


Elegante rammer i forskjellige størrelser. Vi har passepartout i over 3forskellige varianter, så du finder med sikkerhed en, der passer til dit billede. Sikker og hurtig levering.


Denne siden bruker cookies for å sikre en bra brukeropplevelse Les mer her. Kan også nås på kvelds- og.

Leter du etter rammer til plakatene dine? Her finner du alle rammer vi har i størrelsene 21xtil 70x100. DU VIL FÅ TILSENDT BILDE AV DIN RAMME FØR ENDELIG BESTILLING.


Storformat i ramme med Art-glass uten passepartout. Fotografi i kvalitetsramme, med Art-Glass AR (anti-refleks med UV-sperre). A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. Indram dine billeder med denne sortmalede plastramme med passepartout.


Som et resultat opprettes en kantlinje mellom bildet og . Kameraet mitt tar bilder i formatet 10x(20x3 30x4 40xosv.) hvis de ikke klippes. Jeg finner rammer med passepartout som passer til . I konkret forstand er rammer særlig innfatninger for bilder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg