torsdag 30. mars 2017

Lefserull med laks

Lefse med Snførisk og laks - en deilig smårett til hverdag og fest. Lefserull med laks og kremost passer perfekt på tapasbordet! En sikker vinner på tapasbordet, som en frisk forrett eller en enkel lunsj- eller middagssnack!


Se hvor enkelt lefserull med laks kan tilberedes på salma. Lefse med laks og ruccola- suveren til matpakka, skoleavslutninger, tapas og kveldsmaten. I dag vil jeg dele en godbit som er .

Kilde: Adresseavisen. Hvordan lage lefserull med kremost og røkt laks. Sorry, the video player failed to load.


I Norge har vi tilgang på laks, og den røde fisken er svært sunn . I denne videoen viser vi deg hvordan du enkelt . Sunt og utrolig godt,. Sjømat: Røkelaks, kokt ørret, kabaret med reker, ovnsbakt laks , . Middag når du egentlig ikke orker lage mat. Vi viser deg hvordan!

Oppskrift finner du her: . Bland inn finklippet dill i Snøfriskosten og smør dette på lefsene. Legg på tynne skiver av røket laks og rull sammen. Eller bruk gravlaks. Rull lefsene fast sammen, pakk dem i plast og la dem ligge i kjøleskapet i et . Legg en rad med laks på, og legg deretter på litt løk og ruccula.


Smør kremost på lompene. Rull lompene sammen og skjær rullen i biter på et . Fylt lefse slår aldri feil som tapas eller som forrett. Fyll lefsen med røkt- eller gravet laks , salami eller spekeskinke.


Har du smakt nye Snøfrisk Einebær? Vi er spent på hva du synes! Er det en ny favoritt, eller synes du vi er. En litt annen variant av de gode lefserullene. Her bruker vi kremost med smak for variasjon.


Bruk gjerne einerrøkt laks om du får tak i . Tilbred lefsene slik det er beskrevet bakpå . Det blir en litt annen. Hvis du setter sammen måltidet mens du er på tur føles ofte maten friskere.

Gjør forberedelsene hjemme og ha alt med i en boks. Ruccola gir lefsen en knasende god konsistens. Stiftar og styremedlem i Bergen ølfestival, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg