fredag 24. mars 2017

Friluftsområde hordaland

Strandryddesekker ”Vi rydder strendene i Hordaland ” blir utlevert hos NGIR, BIR,. Klikk på den knappen merket med for å gå tilbake til listen med artikler. Bruk gjerne søkefeltet helt øverst til venstre for å finne badeplasser og friluftsområder.


Tilskot til tiltak i statleg sikra friluftsområde. Tilskotsordninga skal medverke til å fremme friluftsaktivitet i statleg sikra friluftslivsområde og område verna som . Kartlegging og verdsetting av regionale friluftsområde i Hordaland ”.

Viktige områder for utøving av friluftsliv, turområder i fjellet, områder for båtutfart, viktige oppgangsområder, områder for skiutfart, kyststier og Nordsjøløypa, . I kartet under finner du friluftsområder fra Ånasira til Fensfjorden. Steinstø, Hordaland - 0. Badevik med skjellsand. Noe vanskelig atkomst. Sveneset, Hordaland - 0. Sildestadskjæret friluftsområde.


Det finst mange tilrettelagde friluftsområde og badeplassar i kommunen vår.

Hellen Friluftsområde , Bergen, Hordaland. Ifylgje informasjonen som er tilgjengeleg hjå Voss kommune, er dette friluftsområde , skriv Ola Folkestad. Men no har det etablert seg . Gjennom prosjektet Vandring i Hordaland har det vorte utarbeidd gode turstiar i regionen.


Desse er merka i ulike vanskeleggradar, og teke inn i turkart. Ulversøy Friluftsområde. Nydelig friluftsområde med grillhus.


FortøyningssysteFlytebrygger og . På sida til Bergen og Hordaland Turlag kan du lese om hyttene som. For å sikre område til friluftsliv skaffar det offentlege til veie areal ved erverv av eigedomsrett eller ved avtale om varig bruksrett . Krohnegården Friluftsområde , Krohnegården, Bergen, Hordaland. Connect to internet to see place info. Kollevåg er et friluftsområde i Askøy kommune i Hordaland.


Ute-event på Slettene Friluftsområde. Fylkesmannen i Hordaland. Vil skjerme friluftsområde mot kraftutbygging i Voss og Vaksdal.


Universell tilrettelegging av gangvei i Helleneset friluftsområde i Bergen. Regjeringen gikk i dag inn for å bevare det unike Øystesevassdraget i Hordaland.

Enestående elvenatur er nå reddet. Dette er en stor seier! Ved å sende ut radarstråler registrerer radaren hvordan nedbøren forflytter seg.


Radaren mottar ekko når strålene treffer nedbørpartiklene. Småbåtfolket i Hordaland veit kvar Løno ligg. Løno eit av Hordalands mest isolerte og vêrharde friluftsområde.


Aktivitet og opplevelse! Rogaland og Hordaland i samarbeid. Fra kystkulturdagene i Romsa friluftsområde ,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg