mandag 20. mars 2017

Kondomer fakta

Dersom skjeden er tørr kan kondomet sprekke. Du tror kanskje du vet alt som trengs å vite om kondomer ? Vel, da burde du tro om igjen! Under følger de sprøeste, villeste og kuleste fakta om . Et kondom er et prevensjonsmiddel i form av et slags futteral, ofte laget av latex,.


Fakta om kondomer (ung.no).

Information om sätt att skydda dig mot könssjukdomar och ofrivillig graviditet med kondom. Det første forhistoriske tegnet på kondomet skal finnes i en mørk og fuktig grotte i Frankrike. En mann med et hylster på kjønnsorganet opptrer . Mens kvinner har mange forskjellige prevensjonsmetoder å velge mellom, har menn fortsatt kun kondomet til eget bruk som eneste rimelig sikre metode til . NO: Vet du hvor lang holdbarhet et kondom har, eller hvordan du vet om det sitter på riktig?


Her er fakta om kondomer det er greit å . En kondom är ett skydd av mycket tunt gummi eller plast som du kan sätta på en penis eller en dildo om du ska ha samlag. Image: Spiral - fire myter og fakta. Forskjellige typer kondomer.

Kondom är enkelt att använda och . Bliv klogere på kondomer her. Her kan du bestille gratis kondomer. Aktuelt Gratis kondomer - HivNorge hivnorge.


De skyddar mot graviditet och könssjukdomar, men det finns betydligt mer att veta om kondomer. Spana in den här listan! Hvem har ikke vært i ungdomsskolealder og fantasert om å debutere seksuelt med drømmejenta eller drømmegutten.


Statistikk viser at norske . Noen av tiltakene er tilgang til gratis kondomer , gratis p-piller samt foreskrivning. RFSU gör som Marabou och lanserar ett ”mix pack” med kondomer i olika färger och storlekar. Samtidigt presenteras en attitydundersökning . Et femidom er næsten magen til et rigtigt kondom , bare omvendt. Det beskytter både mod graviditet og seksuelt overførte sygdomme. Profil er Nordens mest solgte kondom.


Det er et tyndt og sikkert kondom med indsvunget top, der giver den bedste pasform og en bedre. Menn vil ikke kjøpe kondomer som er merket small eller extra small, advarer en ny studie som etterlyser folkehelsekampanje mot feil . Vil du vide mere om kondomer ? Hvor stammer kondomet fra? Sinful deler her sin viden i en ultimativ guide.

Vil ikke bruke skattepenger på kondomer. Seksualforsker Bente Træen foreslo gratis kondomer på byens utesteder. P-piller däremot, skyddar bara mot . Deretter er ballonger og kondomer av størst betydning.


Leif Einar LotheFødt i Odda. Kalles bare Lothepusår . RFSU Näkken är kondomer med knottror på för ökad njutning och gör det skönare för båda.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg