fredag 10. mars 2017

P4 fem på lama

Jeg lar ham få ordet . DAB -nettet har blitt kraftig utbygd de siste årene og allerede kan de aller, aller fleste i Norge høre radio digitalt . DAB er et feilspor, mener Frp. Frp vil ha NRK, Pog andre DAB -kanaler tilbake på FM. Dette er fordelene lytterne får med overgangen fra FM til DAB.

Appen drives av Digitalradio Norge i samarbeid med NRK og P4. Må se på DAB -kostnader. Martin Huseby Jensen. Publisert fredag 04. Radio Norge og Pavventende til forhandlinger med departementet.


PRadio Hele Norge er Norges største kommersielle riksdekkende radiostasjon. Det finnes to riksdekkende DAB -nett: NRKs nett og et kommersielt nett.

Nå havner tvisten i retten. Per Norges største kommersielle riksdekkende radiostasjon med over mill. Du kan lese mer om DAB på Radio. Med populære programmer . Alene hadde Pca av alle radiolyttere på FM. I tillegg til PLyden av Norge, finner du disse på DAB -radioen din nå:.


Deres hovedargument så ut til å være at det var utbygd et DAB -nett i alle . P-gruppen og Bauer Media gikk til frontalangrep på lokalradio i. Les også: Trine Skei Grande på rabaldermøte om dab -radio: – All . Nordic Entertainment Group eier P4. Tidligere var Pen skikkelig melkeku. Det er mest tydelig når vi ser på kanalen . Flere har tilgang til DAB -radio hjemme og i bilen, men radiolyttingen.


Per den nest mest populære kanalen, med en oppslutning på 10 . UBRUKELIG: Radioer med det første DAB -systemet ble solgt i Norge helt.

NETTAVISEN) Selv om det nasjonale FM-nettet i Norge nå er stengt ne er DAB -debatten i Norge på langt nær over. Her er grunner til å ikke bytte . Det var aktørene selv, NRK og P, som bestemte at FM-nettet skulle slukkes når man gikk over til DAB. Andre land ser ut til å . Men Stortinget hadde aldri noen . Psin patrulje hjalp to lyttere med installering i Henningsvær og nå kan du vinne. Yngve Nordskag og Jonas Dahlstrup vant hver sin DAB -adapter til bilen i . I DAB -nätet har de ersatts av P PDin Gata från Malmö och PStockholm.


Etter oppgraderingen den 2. DAB -radio kan du velge mellom alle riks- og Alltid-kanalene fra NRK, samt P4. Ved at indtaste din adresse på kortet kan du se, hvor god dækningen er, hvor du bor - indendøre såvel som udendørs - samt hvor nærmeste DAB -sender er . Nkom har beregnet nasjonal dekning for det nye DAB -nettet etter . Digital radio er radio via DAB -apparater, apper, pc, mobil eller på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg