torsdag 2. mars 2017

Mat som kan lages i ovnen

Det meste kan lages i form. Ukas ønskeoppskrift brenner deg i munnen hvis du er for sulten – her er ti oppskrifter på middag i ovnen. Her er middager du kanskje ikke har tenkt på at du kan bruke langpannen til. Og best av alt: Dersom du ikke ønsker samme maten to dager på ra holder. Sett formen midt i ovnen , så er det bare å vente på middagen.


Ovnen er den late manns beste venn.

Så lenge du kan legge noe i en ildfast form, ja da kan du faktisk lage mat. Vi trenger alle noen gode middagstips og oppskrifter i blant. Gratenger og middager i form kan varieres i det uendelige og passer fint til å fylle med middagsrester. Middag som lages i ovnen Madam Mims oppskriftsforum. Jeg kunne tenkte meg oppskrifter på mat som jeg kan sette i ovnen og glemme der, har ikke lyst å stå . Enklere kan det knapt gjøres å lage middag fra bunnen!


Bland alle ingrediensene i samme form, sett formen i ovnen og la resten gå av seg selv mens du gjør . Gode råvarer i en ildfast form i ovnen , og vips er maten klar. Det aller beste er at selv om det noen ganger kan ta litt tid å få ferdig, er tiden du .

Fisk er også godt stekt i form i ovnen , prøv å gratinere torsk eller kolje. Laks kan også lages i form på fransk vis, da har du i purre og epler og . Desse middagene kan altså lages både raskt og enkelt kvelden i forveien,. Når du skal lage middagen: steik i ovnen til dei er ferdige. Har kun stekeovn til å lage mat i nå.


Har dere tips til matretter. Kan lages i ildfast form, eller på stekeplate med bakepapir. La rotgrønnsaker og . Inn i stekepose og minutter i ovnen på 1grader. Sausen kan lages lenge i forveien, og oppbevares i kjøleskap eller fryses ned.


Gratinert mat er enkelt fordi det kan tilberedes til mange i langpanne i ovnen. Pizza kan lages enkelt av tortillabunner og pita. Er du usikker på om gjestene dine liker sterk mat er det lurt å lage den mil. Ha på ost og stek i ovnen på 1grader i minutter.


Gjør alt klart dagen før og sett potetene i ovnen på dagen. Fløtegratinerte poteter kan også lages på forhånd og varmes opp på dagen. Den er ferdig når kyllingen er så mør at du kan rive den fra hverandre med en gaffel, og da er.


Sett herligheten i ovnen på 1grader i minutter, og voila!

Fem forslag til middager som kan forberedes dagen før. Stek i ovnen på midterste rille i minutter. Se flere ideer om Matoppskrifter, Mat og Middager.


Hiv alle ingrediensene i en form, og sett inn i ovnen. Lasagne kan også lages med pastaskruer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg