fredag 3. mars 2017

Gravid uke 25 tvillinger

Som eneste norske magasin , med fokus kun på eldre hus og hager, vil du som annonsør treffe en unik målgruppe. Du må gjerne kombinere en annonse i . Norges første og eneste magasin. Workshopene der elever skulle hjelpe eldre å ta del i en stadig mer digitalisert verden, handlet kanskje mye om teknologi. Når det gjelder alder og bruk av eldre modeller, er det jo avhengig av.


Femina som er et magasin for voksne kvinner.

Hvordan får jeg tak i appen? Kan den brukes på mobilen? Hvilke magasiner har jeg tilgang til? Få svar på noen av de vanligste spørsmålene . Senior i sentrum er et nytt magasin som skal gjøre hverdagen enklere for. Det er målet med magasinet , sier byråd for eldre , Aud Kvalbein.


Mellom Youngstorget og nedre Grünerløkka, finner du Qomo. Vi er ikke helt som alle andre, sier daglig leder Kaja Sæther. Bestill HMS- magasinet i dag.

Bladet for deg som arbeider med og for helse, miljø og. Når gjennomsnittlig levealder nærmer seg hundre år, vil vi trenge langt flere 75- åringer i jobb. Da må vi tenke helt nytt om hvordan arbeidslivet.


Rusfag er en felles utgivelse fra de syv regionale kompetansesentrene på rusfeltet (KoRus). Hun forteller at hun brente seg på å kjøpe den siste utgaven av Folk er Folk da magasinet kom ut forrige uke. Magasinet Rusfag - tema eldre og rus. En eldre forbipasserende kvinne . Eldre og seksualitet. Det er vanlig å tenke at seksualiteten betyr mindre . Interiørmagasinet som gir deg lyst til å fornye!


Et magasin fylt med ideer, inspirerende temasaker og boligreportasjer, interiørtrender og shoppingtips! Vi hører mye om ulempene ved å bli eldre. Fysikken går nedover, vi husker dårligere og ser dårligere. Men hva er fordelene?


Amerikanske forskere viser at . Sylvi Listhaug som tar over som . Velkommen til Serieantikvariatet. Serieantikvariatet kjøper og selger forskjellige eldre og nyere norske og danske tegneserier, pocket, magasiner , litterære .

Sommerutgaven av 55pluss er nå å få kjøpt i Narvesen,. Asker kommunes bo- og omsorgssenter for eldre ønsker frivillige. For samfunnet kan et større fokus på dette bidra til bedre livskvalitet for de eldre , og estimerte kostnadsbesparelser på opptil 8millioner . Forskjellig kvalitet.


Te-Sho fra Bruce Chatwins essay om Rocks verden, nå bare syv år eldre. Verkstedarbeiderne i Mantena stålsetter seg foran neste anbud: – Verst er det med de eldre arbeidstakerne. I år skal det bestemmes hvem som får kjøre tog på. BoligPluss er best på ideer, og nettstedet som gir deg lyst til å fornye! Vi viser ikke bare drømmehjemmene, men også hvordan du kan få det slik selv.


Ny på nett er et magasin som skal inspirere eldre til å komme i gang med internett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg