mandag 27. mars 2017

Babyteppe sommer

Midtsommer babyteppe med liten lue. Alt du trenger i en ferdig pakke, oppskriften følger med gratis! Da lykke liten kom til verden, var alle himlens stjerner tent.


Sandnes Garn presenterer her et innholdsrikt hefte med et utvalg av babytepper og hentesett, . Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.

Babyteppe i babyull, natur, mellombrun, beige og rosa fra Sissels. DROPS Merino Extra Fine (m). Under fotball-EM måtte jeg ha noe enkelt tv-strikk (ja, jeg er interessert på ordentlig!). Da passa det ypperlig at Pickles . Rillestrikket babyteppe med enkelt bladmønster.


Designer: Pinneguri. Kommer babyen om sommeren eller i vinterkulden er det viktig å. Et babyteppe er supert for både en nybegynner og for den garvede strikker.

Oeko-tex merkede pledd. Helsetepper med bambus. Vogntepper i ull og fleece som er fri fra miljø- og helseskadelige kjemikalier. Et trygt valg for ditt barn!


I oppskriften stod det bomull, men jeg ville heller ha et teppe som kan brukes på kalde sommerkvelder og når sommeren går over til høst og . Ja, ull er perfekt om sommeren ! God ull fører luft inn til huden og fører fuktighet til overflaten hvor den fordamper. Kan også brukes hele året som et supplerende. Det hele begynte med et egenkomponert babyteppe til Colin – den. Pima Baby er et sommer - og helårsgarn med et alpakkamykt grep, selv . Ellers er de veldig fin å bruke i stedet for dyne i vognen om sommeren når det er veldig varmt.


KLASSISKE HENTESETT OG LUNE BABYTEPPER. RAYAN teppe– gratis oppskrift til verdensprematurdag 17. SALIHA babyteppe gratis oppskrift til verdensprematurdag 17.


Teppet er laget til verdensprematurdag 17. Liten rundp og strømpep nr . Passe varmt når det trengs – og ganske svalt nå når vi raskt går mot vår og sommer.

Vi elsker Lerke Pluss på pinne til et babyteppe , bleiebukse eller romper. Sommeren før hadde jeg heklet ca. Når jeg skulle bli bestemor for første gang gikk jeg gjennom mine gamle oppskrifter og dette dukket opp. Deilig, mykt og lett sommerpledd. Produktet er 1 tynn merinoull som kan maskinvaskes ved 40c ullvask.


Du liker kanskje også. Skjem bort minsten med dette nydelige Deluxe babyteppe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg