fredag 28. oktober 2016

Magasiner for kvinner

Du finner både magasiner med fokus på mote og magasiner med fokus på indre velvære. Her finner du gaven som enhver kvinne vil sette pris på - koselig og . Spalter og nyheter rettet mot kvinner. I magasinet ALTSÅ setter kvinnene standarden for seg selv”. Utvalg av magasiner i Bladpakken.


Magasiner for kvinner

Hver måned vil du motta . Magasiner : Lesertallene for magasinene er klare - her er taperne og. Vi når langt flere unge kvinner i dag enn tidligere, selv om andelen vi . I tillegg får du også egne spalter om ulike ting som jenter og kvinner er opptatt av og ønsker innspill på – og sider spesielt designet for tenåringsjenter! Fem av seks magasiner med opplagssvikt: Det Nye mistet prosent av. Jeg har plukket ut ti magasiner , enten du ønsker lettbeint motestoff,.


The Gentlewoman på sterke kvinner , alt fra forfattere som Zadie Smith til . Magasinet ALTSÅ til Ida Eliassen-Coker og Sigrid Bonde Tusvik har blitt en hit. Et kvinnemagasin uten reklame eller retusjert utseende. Hjemmet Mortensen har også planer om et nytt blad for kvinner mellom og. Cecilie Kjenes, kategorisjef for magasiner hos Narvesen.


Magasiner for kvinner

I takt med et trangere marked har dagens norske kvinne - og. Norske magasiner i flere ulike sjangre er mer glansende enn noen gang. Magasiner for kvinner og unge kvinner hadde en nedgang på henholdsvis og 1prosent.


Man skal ikke være opptatt av annet enn sin . Smarte magasiner for kvinner , stilige magasiner om hunder og katter, og freshe magasiner om folks mentale helse. I over 1år har KK inspirert og guidet norske kvinner , og magasinet har for mange av våre lesere vært en trofast venninne hver eneste uke. Vi har videreutviklet innholdet . Kamille - Populært magasin for kvinner. Om Sirene er det blitt sagt at det ikke var et ukeblad for feministiske kvinner , . Mange av ukebladene rettet mot kvinner har blitt mer fokusert på. Bestill HMS- magasinet i dag.


Bladet for deg som arbeider. Kvinner har i snitt dobbelt så høyt sykefravær som menn, viser undersøkelser. Graviditet og barn . Studier viser at kvinner som uttrykker sinne, blir tatt mindre seriøst enn menn som gjør det samme. En annen studie viser at kvinner frykter å bli . For dag siden - Unge kvinner legger større vekt på lønn ved valg av arbeidsgiver enn. Jeg vil kun ha digital tilgangDu mister papiravisen og alle magasiner.


Tirsdag ble opplags- og lesertall for norske aviser - og magasiner presentert. Det blir ofte mindre oppmerksomhet rundt ukebladene. Jeg skulle ønske at jeg elsket dette magasinet.


Magasiner for kvinner

Márjá Triumf og litteraturhussjef Susanne Kaluza er fine portretter av interessante kvinner. Dameblader kommer stadig med gode tips til oss kvinner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg