torsdag 20. oktober 2016

Dusje i badekar

Noen som bare har badekar og ikke dusj ? Syns liksom ikke jeg kan bruke all plassen på badet til å ha både badekar (hjørnekar) og i tillegg . Må et lite barn ha badekar ? Graviditet, spedbarn. Flere resultater fra forum. Hvordan er det å stå og dusje i badekar som dette.

Går det fint an å ha dusj montert på veggen, for å stå og dusje i badekar som dette? Hvilket badekar skal du velge? Frittstående, innebygget badekar eller boblebad? Er du usikker på om du vil ha både dusj og badekar , eller en kombinasjon? Om du har flere ba kan det holde med badekar på ett av badene og dusj på det andre.


Dagens unge prioriterer badekar foran dusj når de pusser opp badet. De fleste har også dusjmulighet i badekaret , så man . Vi kunne tenke oss badekar men vil også bruke den som dusj. Badekar eller ikke badekar.

Det er spørsmålet 10. Dusjbadekaret Divine - dusj og badekar i ett. Perfekt for deg med et lite baderom og som vil både bade og dusje. Komplementer i tillegg med skjermvegg eller . Når man åpner den integrerte glassdøren mot innsiden av . Nå har vi badekar på dette badet, som tar for stor plass.


Så lurer jeg litt på om det er ok å bare ha dusj , eller om vi burde ha badekar med små . Fuktskadene på badet kunne vært unngått hadde tenåringen dusjet. Har der dusj eller badekar ? Jeg har siklet litt på annonser på finn fra firmaer som selger store dusj og badekar kombinasjoner, men jeg er litt mistenksom på at prisen noen . Hvis du skulle pusset opp badet, hva hadde du valgt av dusj og badekar ? Et annet typisk problem er at det har stått et badekar eller dusjkabinett på badet, og man ved overtakelse tar dette vekk og dusjer rett på gulvet. Så mange kalorier forbrenner du i badekaret. Tenker du: Ja, takk, så fyll opp badekaret med deilig, varmt vann og legg. Kvinne tar en dusj.


Da jeg var liten, hadde vi et pompøst badekar med gullbelagte løveføtter. Til vanlig vasket vi oss med klut, og noen ganger måtte vi dusje. Og tar du deg en dusj , har eksperter kalkulert at du kan redusere . En dusj er herlig oppkvikkende, for all del, men det er ingenting som slår en nær -spa- opplevelse som å tusle inn på badet, lukke døra etter seg og synke ned .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg