fredag 28. oktober 2016

Freia sjokoladefabrikk gøteborggata

På Rodeløkka i Oslo finner vi en helt spesiell sjokoladefabrikk. Bli med på innsiden, og opplev en magisk. Vi reiser tilbake i tid og lærer mer om sjokoladens historie, så tar vi en titt på sjokoladeproduksjonen og deretter ser vi på Munch maleriene i Freiasalen. Holst utviklet etter hvert Freia til den dominerende sjokoladefabrikk i Norge. Snart skal 1studenter få bolig i det som var Freias hovedkontor.


Freia sjokoladefabrikk gøteborggata

Her hadde Freia hovedkontor og laboratorium, og sjokoladefabrikk frem til . BAKKEHAVN GÅRD (forts. fra 15. mai) FREIA ETABLERES PÅ. Omvisning på Freias opplevelsessenter Freialand ! Freia Freia – Oslo Byleksikon oslobyleksikon. Freia , Johan Throne Holsts plass Rodeløkka, sjokoladefabrikk. Gøteborggata og Malmøgata, var tidligere konfektfabrikken på Freia.


Freia sjokolade fabrikk på Rodeløkka og Universitetets Aula. Freia Sjokoladefabrikk til tre heldige vinnere. Trykk på bildet for å se bildet fra mars. Forbildet var den berømte parken ved Cadbury sjokoladefabrikker i Bournville i. Oslo Museum skal vekke interesse for og formidle kunnskap om Oslo bys historie og utvikling, innbyggernes liv og livsvilkår, det flerkulturelle samfunn og . Sjokoladefabrikken barnehage (1-år).


Freiaparken Sofienbergparken; Oslo og omegn; Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg