tirsdag 4. oktober 2016

Hekle gulvmatter

Om vi pusher dem, kan de bli noe grinete, men neste gymtime er de tilbake. Vi har jo elever som sier de ikke har hatt kroppsøving i 10. Idrett og dans – Aktivitet og livsstil. Her av noen av bildene som blir vist på forestillingene:. Hokksund ungdomsskole.


I skolenes gymtimer skal elevene gjennom femten kompetansemål, . LES OGSÅ: Hvert tredje barn hater gym. Eid mener gym skal være gøy. Blussuvoll ungdomsskole, synes det var et artig opplegg. Klokka nærmer seg på formiddagen, og hun skal ha kroppsøvingstime med 8. Observasjon av elevene. Deres evne til å delta og tilegne seg de ulike ferdighetene.


HØSTFERIE (6. - 10. oktober). TITTEL Danseproduksjon i valgfaget Sal og scene, 8- 10. Seksjon for kroppsøving og pedagogikk og medforfatter Gymnos og Gym Rune Snapru . Her finner du tips, opplegg og annet relevant for engelsk. Lag førjulskos i klasserommet med dette tverrfaglige tipset fra Explore. Kanskje du skal snike inn litt engelsk i neste gymtime ? Trening og livsstil på 8. Kroppsidealer og ulike bevegelseskulturer - vi tester og analyserer en fitnessfilm.


SVAR: Hei Så spennende at dere skal lede en gymtime ! DynamicContent › Documents Årsplan i kroppsøving – 10. Mål for opplæringa er at eleven skal kunne;. Faglærer: Frode Lunde, Knut Herlan Liv Veland. Mangler: gymtime ‎ opplegg home.


Dagen starter med dobbeltime gym i 10. Deretter går vi over til opplegg - smash øvelse hvor det blir fokus på smash med tilløp. Allsidig fysisk aktivitet med vekt på å skape positive opplevelser og styrket selvoppfatning.


Har vansker med å lage og gjennomføre opplegg. Teknikktreninger for 6- -åringer. Aktivitetene legger opp til aktiv deltakelse fra alle elever i klassen.


Jeg er veldig glad i gym (testspørsmål). Mandag januar møtte spente elever opp til gymtime , uten å vite helt hva . I forbindelse med skriftlig eksamen i 10. Opplegget bygger på et amerikansk undervisningsopplegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg