tirsdag 25. oktober 2016

Visdomstann sting i kinnet

Generelt: Fjerning av visdomstenner er et kirurgisk inngrep i kjevebenet. Visdomstenner er en verkebyll for folk flest. Med mindre visdomstennene forårsaker smerter eller andre.


Dette kan noen ganger føre til infeksjon i kinnet , halsen, eller kjevebeinet. En visdomstann er en del av det permanente tannsett som består av permanente. Hevelsen kan minskes ved at legge en ispose på kinnet i minutter av.

For at holde såret og stingene rene skylles munnen med klorhexidin ganger . Jeg skal operere ut en visdomstann i underkjeven på mandag. Og stingene det gjaldt satt i kinnet og tannkjøttet og dro veldig i kinnet. Operert visdomdstenner - spørsmål om sting innlegg 8. Etter visdomstanna er ute innlegg 11. Stingene har løsnet?


Fellesforum › Anonymforum - Skravle Operere bort visdomstann - Anonymforum - Skravle - Foreldreforum forum. Fikk betennelse i hele kinnet fordi kirurgen sydde tannkjøttet fast i kinnet med flere sting. Var kjempedårlig i tre uker og var hoven fra tinningen .

Innkilt visdomstann er når stedet tannen skulle komme opp, er helt eller delvis blokkert. Flere resultater fra forum. Symptomer på innkilt visdomstann oppstår ved komplikasjoner som . Når mine pasienter opplever slike smerter etter trekking, legger jeg noe oppi gropen der tanna sto. Jeg dypper litt gasbind i e. Nesten alle opplever smerter i visdomstann en eller annen gang gjennom livet.


Her er de vanligste årsakene og hva du kan gjøre for å lindre smertene. Hevelse rundt munnen, kinnet og ansiktet er en kroppsreaksjon til en . Noen ganger, når visdomstennene kommer frem, forårsaker de press på. Normalt sett er det smertefritt å trekke en visdomstann hos tannlegen. Legg gjerne en ispose mot kinnet i minutter for å . Når du har trukket en visdomstann , har du et åpent sår bakerst i. Får du hevelser kan du pakke inn en ispose og holde mot kinnet i minutter . Vi tilbyr kirurgisk fjerning av visdomstenner , smertefritt.


Man kan i tillegg bli hoven i kinnet samt få vanskeligheter med å gape og svelge. I dag tilbereder vi nesten alt vi spiser for maks tyggekomfort, men det har ikke alltid vært slik. For forfedrene våre kunne tennenes kvalitet bety . Har tydeligvis en visdomstann som ligger nesten vannrett, så må trekke.


Spørsmål: Det er et stort åpent hull der visdomstannen ble fjernet.

Vi trekker åpningen noe sammen med sting , men lukker ikke helt. Etter enkelte inngrep, for eksempel fjerning av visdomstenner , kan det være en fordel å kjøle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg