mandag 24. oktober 2016

Norges rareste etternavn

Norges rareste etternavn

Er det noen som har noen etternavn de har lyst til å . Navnet skjemmer ingen, men har du hørt. Flere resultater fra forum. Hvilket er det rareste, fineste eller morsomste navnet du har. Hun vokste opp med et litt spesielt etternavn , nemlig Menzen. Jannecke Menzen het.


Norges rareste etternavn

Vi fikk inn en hel . Han var fra Tønsberg og het Mentzen til etternavn. Det sier Jørgen Ouren, navneeksperten i Statistisk sentralbyrå. Bleie er det faktisk 1personer i norge som har som etternavn. Dick uttalte sitt tyske etternavn som uzman, men vi vet bedre.


Realf His Var det Radio som hadde kåring av norges rareste navn? Var selv toastmaster i bryllupet til hans datter, som klokelig har tatt sin mors etternavn. Noen som vet om noen rare etternavn ? Jeg har hørt om Hopmo. Støtter meg til BjørnenSover.


Han heter Stranger til etternavn. Det gjør også faren hans, moren hans og flere søsken. Etternavn : Frie etternavn : Etternavn som er i bruk av over 2personer i riket, er frie etternavn.


Det vil si at hvem som helst kan velge dette som . To av navnene mine er skotske etternavn. Julius er hentet fra Kristiansand Dyrepark. Tulleru Fisebukta og Utro. Tissvassklumptjønnin.


Norges morsomste navn. I Sør-Korea (og i Nord-Korea) skrives normalt etternavnet først, etterfulgt av et. Etternavn skrives først i Hangul med revidert romanisering, deretter andre mye. Hovedregelen var at tillatelse til å ta slike navn til etternavn bare ble gitt.


Reglene om mellom- og etternavn i kortform. Navneloven godkjenner heller ikke etternavn som fornavn. BABYNAVN SOM ER FORBUDTE I NORGE : Selv om navneloven har.


Norges rareste etternavn

Mannesykdommmen Pjusk – Langt mer alvorlig enn . VG for å ha et av norges topp-ti rareste etternavn. I tillegg het en på stedet der .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg