fredag 7. oktober 2016

Gilde lammestek

Lam og fløtegratinerte poteter går hånd i hånd. Her har vi fylt den saftige lammesteken med hvitløk og rosmarin. Surret, benfri lammestek stekes i ovn på 1°C. En stek på kg trenger ca.


Steker under kg brunes raskt i stekepanne først. Hemmeligheten ligger i gode .

Våre beste lam med smak fra høyfjellsbeitet. Mer kjøtt, mindre fett og ben! Våre utvalgte gourmet lam kommer fra områdene rundt Sirdalsheiene, Trollheimen, . Lam Strimler - Hverdagslam 300g Gilde.


Lam Koteletter - Hverdagslam 400g Gilde. På en lammestek skal isbenet og den ytterste delen av benet på skanken være fjernet. Dette gjør steken lettere å skjære opp når den er stekt.


Vi koser oss med for eksempel fårikål, lammeskanker, lammefilet, lammegryter - og ikke minst lammestek.

Det er nettopp sistnevnte som står på . Velkommen inn til en hyggelige helgehandel hos Obs! Tilberedning: Fjern nettet. Alt fra lammeskank, lammestek , lammecarrè, lammekoteletter,. Gorumet lammestek av lår. Gourmet lam indrefilet Gilde.


LAMMESTEK UTBENET SURRET CA7KG GILDE. Mattilsynet i Salten i Nordland har funnet E. Vi fikk en bekymringsmelding fra en familie som skulle ha . Norsk lam er en råvare i verdensklasse, med fintrevlet, mørt og saftig kjøtt. Takket være beitene på heiene eller ute ved kysten får det norske lammekjøttet . Lammestek fra den norske bonden. Porsjonsstørrelse: 1g. Daglige målsetninger.


En matvare fra matvareguiden. O:1i vakuumpakket frosset, rå, surret, benfri lammestek fra Gilde. Coop Megas fersk lammelår.

Gilde beklager på det sterkeste at kjøtt nok en gang må trekkes fra butikkene på grunn av E. Nå gjelder det 7kilo lammestek. Ved første øyekast kan stekeposene se ut som helt vanlige . Dette førte til at en uåpnet lammestek ble testet for å sjekke om produktet kunne være infisert med den farlige E. Sauemøkk i ferdig utbenet og surret lammestek fra Gilde. Gilde kaller tilbake 7kilo lammestek etter at det er funnet E. Varemengde: kilo.


Leverandør: NORTURA SA G. Opprinnelsesland: N. Ingredienser: Benfritt . Gilde lanserer nå en ny hamburger (1gram) laget av kvernet. Normal steketid for lammestek på ca. Sil av kraften som har dannet seg i bunnen av langpanna og hev temperaturen til 2°C.


En lettlagdt rosa og mør lammestek med urter og hvitløk får du oppskriften på her. Lag den med en forfrsikrende, irrgrønn chimichurri, full av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg